Kamp: Danmark – Israel

Spilforslag: Danmark vinder kampen med mindst to mål (Danmark -1)

Odds: 1,90

Spilstop: 7. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Danmark skal fortsætte den stærke start på VM-kvalifikationen, når der tages hul på anden halvdel. Her gælder det et gensyn med Israel, som Kasper Hjulmands tropper også mødte i første runde.

Denne gang er det i Parken, at det går løs. Dermed er det ikke overraskende, at Danmark er klare favoritter. Vi mener da også, at dette er en kamp, som bør vinder. Vi regner tilmed med, at det bliver mere med to mål eller flere.

 

Derfor vinder Danmark kampen med mindst to mål

Danmark er nået halvvejs på vejen mod VM 2022 i Qatar. Nu gælder det om at holde skruen lige i vandet, så Israel kommer på besøg i Parken.

Det er som nævnt anden gang, at de to hold krydser klinger i denne VM-kvalifikation. Første gang var tilbage i foråret, hvor det mødtes i Tel Aviv.

Dengang var det Martin Braithwaite som startede den danske vej mod VM med sit mål til 1-0. Det faldt efter blot 13 minutter. Midtvejs i anden halvleg cementerede Jonas Wind den danske sejr med sin scoring til 2-0.

Danmark har siden da leveret flere imponerende resultater i VM-kvalifikationen og naturligvis ved sommeren EM-slutrunde, hvor man nåede semifinalerne.

Israel er et hold, som er nogenlunde på niveau med Skotland, som Danmark i den seneste hjemmekamp slog med 2-0 i Parken. Her var det et gyldent minut med scoringer af Daniel Wass og Joakim Mæhle.

Danmark kan med en sejr tage et stort skridt mod VM. Vi regner som nævnt også med, at det ender med at lykkes at vinde denne kamp, og at det ender med at ske med mere end et mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen med mindst to mål (Danmark -1). Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.