Kamp: Danmark – Færøerne

Spilforslag: Danmark vinder kampen med mindst fire mål (Danmark -3)

Odds: 1,66

Spilstop: 12. november kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Danmark har som bekendt allerede kvalificeret sig til VM, som spilles om et år i Qatar. Derfor har de sidste to kampe mod Færøerne og Skotland ikke den helt store sportslige betydning for Kasper Hjulmands mandskab.

Der er dog fortsat ting at spille for. For de første er der selvsagt point til verdensranglisten. Derudover er der også det faktum, at Danmark med to sejre kan gøre rent bord i Gruppe F. Det kan man desuden også gøre uden at lukke et eneste mål ind i løbet af de 10 kampe.

Først gælder det som nævnt et møde med Færøerne i Parken. Færøerne er overraskende det hold, som har været tættest på at tage point mod Danmark. Dermed har Danmark en form for revanche til gode, når holdene mødes i Parken.

 

Derfor vinder Danmark med mindst fire mål

Danmark har som nævnt vundet samtlige deres indtil videre otte kampe i VM-kvalifikationen. Derudover har de samlet målscore på vanvittige 27-0.

Kvalifikationen kom i hus efter sidste rundes 1-0-sejr hjemme i Parken mod Østrig. Inden da slog man Moldova med 4-0 i Moldova. Det betyder, at Danmark med to runder igen er syv point foran Skotland.

Den kamp, hvor der har været størst problemer var som nævnt mod Færøerne. Her blev det til en smal 1-0-sejr, da Jonas Wind scorede med blot fem minutter igen.

Man kan vide sig sikker på, at publikum i Parken forventer, at der kommer andre boller på suppen. Danmark har da også været stærke hjemme i København, hvor det er blevet til 16 mål i de første fire kampe. Her er det især storsejrene over Moldova og Israel på 8-0 og 5-0, som trækker op.

Det bliver selvsagt en betydeligt sværere kamp for færingerne end den hjemme i Thorshavn. De har allerede tabt 4-0 to gange i turneringen til Israel og Skotland, og det tror vi også som minimum bliver resultatet denne gang mod et Danmark-hold, som kan spille frit uden frygt for at kikse i kvalifikationen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen med mindst fire mål (Danmark -3). Hos Marathonbet får man odds 1,66 på dette.