Kamp: Færøerne – Danmark

Spilforslag: Danmark vinder kampen med mindst tre mål (Danmark -2)

Odds: 2,15

Spilstop: 4. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Danmark holder sig inden for rigets grænser, når turen går til Færøerne i VM-kvalifikationen. Danmark går naturligvis efter førstepladsen i gruppen, så kun en sejr er godt nok i denne kamp.

Kasper Hjulmands tropper gjorde det fremragende i forårets kampe, hvor de bankede bolden i kassen. Vi regner med, at den tendens fortsætter på Færøerne, hvor vi siger, at Danmark vinder med mindst tre mål.

 

Derfor vinder Danmark kampen med mindst tre mål

Danmark var som nævnt flyvende i forårets VM-kvalifikationskampe. Her lagde man ud med en relativt svær udekamp mod Israel foran på det tidspunkt nærmest uhørt mange 5.000 fans.

Danmark fik dog en glimrende start, da Martin Braithwaite scorede efter knap et kvarter. Midt i anden halvleg sikrede Jonas Wind den danske sejr med sin scoring til 2-0.

Derefter udviste Danmark ingen nåede, da Moldova besøgte Parken. De blev nemlig sendt den lange vej hjem med et enormt 8-0-nederlag i bagagen – en rekord, som Moldova uden tvivl helst havde været foruden.

Derefter ventede den formodede hårdeste af Danmark kampe – Østrig på udebane. Det voldte dog ikke Danmark de store problemer, da man ydmygede hjemmeholdet med 4-0.

Nu venter så et opgør med Færøerne, som har hentet ét point fra deres første tre kampe mod Moldova, Østrig og Skotland. Point kom ikke overraskende mod Moldova. Senest tabte de med 4-0 til skotterne.

Sidst Danmark mødte Færøerne var for næsten et år siden. Dengang endte med en dansk sejr på 4-0. Her scorede Andreas Skov Olsen, Christian Eriksen, Joakim Mæhle og Andreas Cornelius for Danmark.

Vi mener, at der er stor sandsynlighed for, at vi få endnu en dansk storsejr mod færingerne. Derfor siger vi, at Danmark vinder kampen med mindst tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen med mindst tre mål (Danmark -2). Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette væddemål.