Kamp: Danmark – England

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 8. september kl. 20:45

Bookmaker: Mr Green

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Danmark kommer på endnu en hård prøve, når England gæster Parken. Kasper Hjulmands debut som landstræner endte med et 2-0-nederlag hjemme i København til Belgien. England fik en kneben 1-0-sejr på Island. Vi tror ikke, at holdenes indbyrdes kamp bliver nogen målfest.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Hverken Danmark eller England var specielt skarpe i deres første kamp. Begge fik spillet sig frem til godt med chancer, men de var ikke i stand til at udnytte disse. Danmark fik tvunget Mignolet ud i et par redninger men uden held.

England havde stor overvægt af spil og chancer mod Island. Her skulle der dog et sent straffespark til for at englænderne kunne få scoret det vigtige sejrsmål. De tre point var dog tæt på at blive til et, da Island fik et straffespark i kampens sidste minutter. Dette skød Birkir Bjarnason dog heldigvis for England et pænt stykke over mål.

Englands offensiv er desuden betydeligt svække forud for kampen. Man er nemlig blevet tvunget til at sende den talentfulde duo Phil Foden og Mason Greenweood hjem til England. Det skete, da de to valgte at invitere to piger med op på Englands islandske hotel. Det var naturligvis et klart brud på regler, og de to blev derfor sendt hjem.

Det er naturligvis ikke noget, som gavner den engelske offensiv. Danmarks taktik må ventes at være at frustrer englænderne ved at holde dem fra faddet længst muligt og så ramme dem på kontraangreb. Lykkes de med det, bør det blive en ret så målfattig kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Danmark og England. Hos Mr Green får man odds 1,83 på dette resultat.

Nye spillere hos Mr Green kan desuden få odds boost til odds 20,00 på sejr til Danmark. Find kampagnen og læs dens regler og vilkår her.