Dagens spilforslag – Ny dansk storsejr mod Egypten

Kamp: Danmark – Egypten

Spilforslag: Danmark vinder kampen med mindst fire mål (Danmark -3,5)

Odds: 1,80

Spilstop: 27. januar kl. 17:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark – Egypten er en af kvartfinalerne ved VM i herrehåndbold. Dermed har det danske landshold opfyldt den officielle målsætning. Det er dog de færreste, som tror på, at Danmark stiller sig tilfredse med det resultat.

Hvis de forsvarende verdensmestre igen skal gå hele vejen kræver det i første omgang en sejr mod Egypten. Danmark har fejet al modstand til siden indtil videre, og de er da også storfavoritter forud for denne kamp. Vi regner da også med, at vi får endnu en overbevisende dansk sejr.

 

Derfor vinder Danmark med mindst fire mål

Danmark er endnu ikke for alvor blevet testet ved dette VM. Den vel nok på papiret sværeste opgave var den seneste kamp mod Kroatien.

Den kamp endte dog med en regulær ydmygelse af kroaterne, da Danmark smadrede dem med 38-26. Det er selvsagt helt vildt at score 38 mål mod et hold af Kroatiens kaliber.

Danmark har endnu til gode at gå fra banen med under 30 mål på tavlen. Samtidig har Landin i målet også leveret den ene pragtindsats efter den anden, hvilket også har bidraget til størrelsen af de danske sejre.

Nu gælder det så Egypten, som med denne kvartfinale må siges allerede at have haft et succesfuldt VM. Deres eneste nederlag kom i det indledende gruppespil mod Sverige i en kamp, som man tabte med 24-23.

I deres seneste kamp spillede Egypten 25-25 med et stærkt decimeret slovensk hold, som manglede adskillige spillere på grund af madforgiftning.

Sverige er det stærkeste hold, som Egypten har mødt indtil nu. Vi mener dog, at Danmark er i en anden liga, og at danskeren kommer til at spille sig relativt overbevisende i semifinalen med en sejr på mindst fire mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen med mindst fire mål (Danmark -3,5). Hos Bet365 får man odds 1,80 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame Danmark – Egypten gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Danmark – Egypten.