Kamp: Danmark – Brasilien

Spilforslag: Danmark vinder kampen med mindst syv mål (Danmark -6)

Odds: 1,70

Spilstop: 14. december kl. 17:30

Bookmaker: Oddset

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Alt er gået som smurt for Danmark ved VM i håndbold for kvinder. Efter lutter sejre i det indledende gruppespil såvel som i mellemrunden står Danmark nu i en VM-kvartfinale mod Brasilien.

I og med at Brasilien er kommet hertil, har de naturligvis også haft en god slutrunde. Derfor er det ikke nogen opgave, som danskerne kan tillade sig at tage let på.

De har dog allerede vist styrken mod hold, som også besidder høj kvalitet. Vi regner da også med, at dette bliver endnu en overbevisende præstation af de danske landshold.

 

Derfor vinder Danmark kampen med mindst syv mål

Som nævnt fik Danmark en fremragende start på dette VM. De indledende gruppekampe mod Congo, Tunesien og Sydkorea endte således med samlede 103-57 efter de tre kampe.

Derefter stod man overfor hårdere modstandere i form af Tjekkiet, Tyskland og Ungarn. Det var dog heller ikke nationer, som voldte danskerne de store problemer. Ungarn blev således slået med 11 mål, tjekkerne med 15 og vores tyske naboer fik en afklapsning på hele 16 mål. I den kamp spillede den danske målvogter Althea Reinhardt desuden en fantomkamp.

Nu gælder det så kvartfinalen mod Brasilien. Dermed er det altså med andre ord nu knald eller fald for Danmark. Brasilien led i deres seneste kamp deres første nederlag ved dette VM.

De var overbevisende i det indledende gruppespil, hvor de slog Japan, Kroatien og Paraguay. Derefter slog man Østrig og rivalerne  Argentina i mellemrunden.

Man måtte dog se sig slået i kampen om gruppesejren, da man tabte med 24-27 til de spanske værter. Spanien er et hold, som umiddelbart er under Danmarks niveau.

Derfor ser de danske chancer på forhånd gode ud inden dette opgør. Hvis de danske målvogtere atter er i topform, kan der blive tale om en ny dansk storsejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen med mindst syv mål (Danmark -6). Hos Oddset får man odds 1,70 på dette.