Dagens spilforslag – Klar dansk sejr mod Bosnien

Kamp: Danmark – Bosnien-Herzegovina

Spilforslag: Danmark vinder kampen med mindst to mål (Danmark -1)

Odds: 2,10

Spilstop: 6. juni kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det danske herrelandshold spiller deres sidste træningskamp inden EM-slutrunden, når Bosnien-Herzegovina kommer på besøg på Brøndby Stadion.

Det bliver altså sidste chance for Kasper Hjulmand for at se sine topper an, inden det går løs ved EM. Vi regner med, at det bliver en god kamp fra dansk side, som bliver vundet med mindst to mål.

 

Derfor vinder Danmark kampen med mindst to mål

Danmark spillede den første optaktskamp til EM mod Tyskland. Her endte det med et godkendt 1-1-resultat. Tyskland bragte sig foran kort efter pausen ved Floran Neuhaus. Midtvejs inde i anden halvleg fik Yussuf Poulsen udlignet for Danmark, da han blev spillet fri af Christian Eriksen.

Nu gælder det så et møde med bosnierne. De mødte senest Montenegro i en venskabskamp. Her lykkedes det ingen af holdene at få scoret.

I de fire landskampe, som Bosnien har spillet i år, er endt med tre uafgjorte og et nederlag. Her har de scoret to mål og lukket tre ind. Det med andre ord ikke et hold, som har leveret det helt store offensivt.

Det bliver naturligvis interessant at se, om Hjulmand vælger at foretage betydelige ændringer på holdet i forhold til kampen mod Tyskland. Det kan naturligvis også tænkes, at han foretager enkelte ændringer. Efter vores mening er det mest sandsynlige dog, at han vil prøve sin bedste start 11’er af.

Danmark har ikke den bedste statistik mod Bosnien. Vi har mødt dem fem gange, og det er blot endt med én dansk sejr. Det regner vi dog stærkt med, at der bliver lavet om på i dag, hvor vi siger, at Danmark vinder med mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark slår Bosnien-Herzegovina med mindst to mål (Danmark -1). Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette væddemål.