Dagens spilforslag – Danmark og Belgien kommer begge på tavlen

Kamp: Danmark – Belgien

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 17. juni kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter nederlaget mod Finland står Danmark i en situation, hvor vi helst skal have mindst et point mod Belgien. Belgien er dog nummer et på FIFA’s verdensrangliste, så det bliver bestemt ikke nogen let opgave.

Belgien har dog i løbet af 2021 vist, at de trods alt er til at tale med. Vi regner da også med, at det som minimum lykkes Danmark at få scoret en gang, når det går løs i Parken.

 

Derfor scorer begge hold

Som bekendt var der tale om en dramatisk aften, da Danmark mødte Finland i Parken i første runde. Heldigvis har Christen Eriksen det efter omstændighederne godt.

Nederlaget til Finland betyder dog, at Danmark meget gerne skal have et point mod Belgien, hvis en plads i ottendedelsfinalerne skal synes realistisk.

Belgien var ganske overbevisende i deres første kamp mod Rusland. Her blev russeren rundbarberet med 3-0 efter to scoringer af Romelu Lukaku og en enkelt af Thomas Meunier.

Samtidig måtte Danmark indkassere et 1-0-nederlag til Finland. Det var dog som bekendt en kamp, hvor fodbold ikke var det, som fyldte mest i de danske spilleres hoveder.

Nu kan de dog rette fokus mod kampen mod Belgien. Belgierne har trods deres førsteplads på verdensranglisten haft deres problemer i år.

I VM-kvalifikationen måtte man nøjes med 1-1 mod Tjekkiet, da Lukaku udlignede Lukas Provods føringsmål.

Inden EM spillede man desuden en venskabskamp mod Grækenland, som også sluttede 1-1. Det skete, da græske Georgios Tzavellas udlignede Thorgan Hazards føringsmål.

Det seneste møde mellem Danmark og Belgien fandt sted tilbage i november, og det var en ganske målrig affære. Her endte det med en belgisk sejr på 4-2. Det lykkedes faktisk blot Belgien at holde clean sheet i to af deres seks Nations League-kampe. Så de er bestemt ikke umulige at score i mod.

Vi regner med, at et dansk hold, som vil være opsatte på at levere en stærkt indsats vil være i stand til som minimum at score mod Belgien. Forhåbentlig bliver det også nok til at sikre et vigtigt point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Danmark og Belgien. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.