Dagens spilforslag – Målrig dansk åbningskamp ved VM

Kamp: Danmark – Bahrain

Spilforslag: Der scores over 54,5 mål i kampen

Odds: 1,78

Spilstop: 15. januar kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark starter VM med en kamp mod Bahrain. Generelt set er Danmark havnet i en yderst overkommelig pulje. De øvrige hold i puljen er Argentina og Den Demokratiske Republik Congo. Alle tre er modstandere, som Danmarks skal kunne slå med lethed.

Bahrain var også med ved VM i 2019 i Danmark og Tyskland. Her klarede de sig fornuftigt mod de mindre håndboldnationer, men mod de større kom de i menneskehænder.

Disse kampe var for det meste ret så målrige. Det tror vi også vil gøre sig gældende for denne kamp mod Danmark, hvor mener, at et spil på over 54,5 mål giver god mening.

 

Derfor scores der over 54,5 mål

Som nævnt er Danmark tårnhøje favoritter i dette opgør. Derfor vil det med meget stor sandsynlighed være Danmark, som kommer til at stå for målscoringen.

Danmark har senest vist i deres to kampe mod Norge, at formen er ganske udmærket. Danmark vandt det første af disse opgør med 31-28. Man tabte dog anden kamp mod nordmændene med 36-34.

Hvis der også er gang i det danske angreb mod Bahrain kan de forhåbentlig komme op omkring de 35 mål. Derfra er det ikke umuligt at Bahrain selv kan score 20 mål.

Ser man på Bahrains kampe mod lignende modstandere ved VM 2019, så sluttede deres kamp mod Spanien med et nederlag på 33-23. Danmark vil formentlig ikke spille sig helt ud, og det bør blive Bahrains chance for trods alt at score et par mål.

Derfor tror vi på en kamp, hvor Danmark selv med let trukket håndbremse bør kunne score tilstrækkeligt med mål til, at vi får over 54,5 mål i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 54,5 mål i kampen. Hos Bet365 får man odds 1,78 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame kampen gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Danmark – Bahrain.