Dagens spilforslag – Everton slår Palace i topopgør

Kamp: Crystal Palace – Everton

Spilforslag: Everton vinder kampen mod Crystal Palace

Odds: 2,10

Spilstop: 26. september kl. 16:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Crystal Palace og Everton er to af fem hold, som efter deres første to kampe har maksimumpoint. Dermed tørner de sammen i et top opgør på Selhurst Park i London. Her vi tiltro til, at Everton han bibeolde deres sejrsstime med tre point i London.

 

Derfor vinder Everton kampen

Da Carlo Ancelotti tog over som ny Everton træner var klubben på en 15. plads blot fire point over stregen. Der kom dog skik på tingende under Ancelotti, og Everton sluttede sæsonen på 12. pladsen hele 15 point fra 18. pladsen.

Alt lader til, at Ancelottis tropper fortsætter de gode takter gennem denne sæson. I sommers har man oprustet ved at hente den brasilianske modtbanespiller Allan i Napoli og ikke mindst James Rodriguez på en fri transfer i Real Madrid.

Everton fik en fremragende start på sæsonen med en 1-0-sejr over Tottenham på en scoring af Dominic Calvert-Lewin. Herefter fulgte en 5-2-sejr over oprykkerne West Bromwich. Her spillede James Rodriguez en god kamp med et mål og en assist. Calvert Lewin scorede desuden hattrick i denne kamp, så han er altså brandvarm for øjeblikket. The Toffees sidste mål blev sat ind af forsvarsspilleren Michael Keane.

Crystal Palace er som nævnt også kommet godt fra start med sejre over Southampton og Manchester United på henholdsvis 1-0 og 3-1. Palace kom tidligt foran mod United, som havde 76 % boldbesiddelse under kampen men ikke formåede at omsætte denne til scoringer. Palace var også presset i bund i deres første kamp mod Southampton, hvor the Saints som United var for uskarpe.

Everton og især Calvert-Lewin er til gengæld knivskarpe for tiden. Derfor mener vi, at de bør have gode chancer for bryde Palace ned. Hvis Everton kan score det første mål vil Palace få svært ved at komme tilbage i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton vinder kampen mod Crystal Palace. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette resultat.