Kamp: Crystal Palace – Arsenal

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 2,06

Spilstop: 4. april kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Arsenal har været flyvende de sidste fire måneder. Det har gjort, at man ligger lunt i svinget til top fire og dermed en plads i næste sæsons Champions League.

Næste modstander på vejen mod det mål er Crystal Palace på Selhurst Park. Crystal Palace er kommet op på 34 point. Det point antal gør, at hverken nedrykning eller en placering i den øverste tredjedel virker sandsynlige.

Crystal Palace har været svære at slå på det sidste, men de har på den anden side også haft meget svært ved at hente tre point. Vi regner dog med, at de må indkassere et nederlag mod Mikel Artetas formstærke mandskab.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Siden Arsenal tabte med 1-2 til Everton tilbage i starten af december, er der ikke meget, som er gået galt for the Gunners. I denne periode har man nemlig blot tabt to kampe i Premier League, og det var vel at mærke mod de suveræne tophold Manchester City og Liverpool.

Derudover er det blot blevet til en enkelt uafgjort, hvilket vil sige, at man har vundet ti af de sidste 13 ligakampe. Senest blev det til en 1-0-sejr på Villa Park.

Det var en kamp, hvor Arsenal efter en halv times spil fik bragt sig foran ved Bukayo Saka. Derefter kørte man ret så sikkert sejren hjem, da Villa blev holdt nede på blot et enkelt skud på mål.

Nu gælder det så denne kamp mod Crystal Palace. Palace har blot tabt én af deres sidste syv kampe. Til gengæld har de så kun vundet to ligakampe i denne periode.

Senest blev det dog til et flot point hjemme mod Manchester City. I denne periode er det kun lykkes dem at score mere end ét mål i to kampe. Derfor tror vi, at de kan komme i problemer mod den sprudlende Arsenal-offensiv med Saka, Ødegaard, Lacazette, Martinelli og Smith Rowe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,06 på dette.