260x154_bet365Dagens Spilforslag: League One. Coventry City vs Leyton Orient. Kampen ender uafgjort til odds 3.40 gange igen hos bet365.

I går blev der spillet en enkelt EM kvalifikationskamp, da Belgien skulle et smut til Israel. Her havde vi forudset, at det stjernespækkede belgiske mandskab ville vinde kampen, men vi havde håbet på, at det ville blive med mere end et mål. Sejren på 0-1 betød dog, at vi fik indsatsen tilbage, og vi forsøger os derfor igen med et ny spil i dag.

 

Odds på Dagens Spilforslag her —>

Der er ikke mange kampe på programmet, da der netop har været landskampspause. Flere hold har spillet kvalifikationskamp til EM slutrunden, mens andre har spillet venskabskampe. Der spilles dog stadig fodbold i den tredje bedste engelske række, da de ikke har spillerede udtaget til landsholdene, og det betyder, at vi skal have sat gang i kampen mellem Coventry City og Leyton Orient i League one.

Coventry City og Leyton Orient er begge tidligere storhold, der har spillet i den bedste engelske liga, men de er altså i dag at finde i den tredjebedste række. Det er to hold der ligger forholdsvis tæt i tabellen, og sidste gang de to hold mødtes, endte det med en pointdeling. Coventry er et af de hold i ligaen, der spiller flest uafgjorte kampe, og dermed vælger vi altså at spille på, at dette opgør ligeledes ender uafgjort til odds 3.40 gange indsatsen igen.