Dagens Spilforslag: Costa Rica overrasker Holland

260x154_bet365VM kvartfinale 2014 – Holland – Costa Rica: Costa Rica +1,5: Odds 1.50 hos Bet365

I går blev de første to kvartfinaler af VM Brasilien 2014 afviklet, og her avancerede Tyskland og Brasilien sig videre til semi-finalen.

I aften gælder det så Argentina – Belgien, samt Holland – Costa Rica. Det er i sidstnævnte kamp, at vi har fundet et godt bet, og det er måske lidt overraskende på gæsterne fra Costa Rica.

Holland: 

Holland var ikke spået de største chancer ved dette VM, da optakten til slutrunden ikke havde været særlig god for Louis Van Gaals mandskab. De hollandske mænd, må dog have spist noget virkelig godt op til slutrunden, for allerede i den første kamp lykkedes det dem at slå Spanien med sindssyge 5-1. Derefter havde de lidt problemer med at besejrer Australien, hvorefter de flot slog Chile i gruppefinalen.

 

I 1/8-finalen var Holland et mulehår fra at ryge ud til Mexico, men grundet to scoringer i kampens sidste fem minutter, lykkedes det hollænderne at spille sig videre. Det betyder, at de nu er ved kvartfinalen mod gigantoverraskelsen fra Costa Rica, og her ville de fleste måske forvente en storsejr.

Det tror vi dog ikke, da Holland er blevet dårligere som turneringen er skredet frem, og samtidig har haft utrolig svært ved at åbne modstanderens forsvar op, når de stod langt tilbage. Det vil ske mod Costa Rica, og derfor spår vi få hollandske scoringer.

Costa Rica:

Vi kommer ikke uden om det. Costa Rica er VM 2014’s største overraskelse. Ingen havde set miniputnationen nå til kvartfinalen, især ikke efter den dynamitpulje de var i mod hhv. Italien, Uruguay og England. Ikke nok med, at de gik videre, så vandt de gruppen og slog to ud af de tre hold, mens de spillede uafgjort mod England.

Nu er turen kommet til kvartfinalen og Holland, og selvom vi ikke mener, at der er værdi på Costa Rica til odds 7, så mener vi helt bestemt, at der er stor værdi i, at de ikke taber kampen med mere end et enkelt mål.

Costa Rica har blot lukket to mål ind ved denne slutrunde, det er det samme, som Tyskland og Belgien. Holland får meget svært ved at trænge gennem Costa Ricas defensiv, og vi forventer derfor ikke, at Holland kan gå fra kampen med en sejr på mere end et mål.

Konklusion: 

Med tanke på, at Hollands offensiv slet ikke er ligeså skarp, som den var i starten af turneringen, og at Robin Van Persie ikke har scoret i de sidste to kampe, virker oddset på Costa Rica rigtig godt. Costa Ricas defensiv holder stand, og derfor er odds 1,50 på +1,5 til Costa Rica et rigtig godt odds.

Held og lykke!