Kamp: Colombia – Peru

Spilforslag: Colombia vinder kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 10. juli kl. 02:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der restere nu blot to kampe af Copa America. Den første af disse er kampen om bronzen, som står mellem Colombia og Peru. Peru faldt med ære mod Brasilien, mens Colombia røg ud til Argentina efter straffesparkskonkurrence.

Colombianerne er storfavoritter i dette opgør. Vi regner da også med, at det bliver dem, som ender med at løbe med medaljerne. Peru har vundet medaljer ved tre af de sidste fire udgaver af turneringen, men vi regner med, at de får det svært mod naboerne mod nord.

 

Derfor vinder Colombia

Disse to hold mødtes også i gruppespillet, hvor det faktisk endte med en peruviansk sejr på 2-1. Dengang sikrede Sergio Peña og et selvmål af Yerry Mina tre point til Peru, mens Miguel Borja scorede på straffe for Colombia.

I de efterfølgende kvart- og semifinaler har Colombia været i to straffesparkskonkurrencer mod henholdsvis Uruguay og Argentina. Man skal være opmærksom på, at der ikke var forlænget spilletid i disse runder af Copa America.

Mod Uruguay endte kampen uden scoringer. Da det gik løs i semifinalen mod Argentina fik Luis Díaz udlignet Lautaro Martinez’ føringsmål.

Aston Villa-keeperen Emiliano Martínez var dog uheldigvis for Colombia i topform i straffesparkskonkurrencen. Argentineren snuppede nemlig hele tre spark og sikrede en overbevisende argentinsk sejr.

Peru var også i straffesparkskonkurrence i deres kvartfinale mod Paraguay. Her sluttede det 3-3 i den ordinære spilletid, mens man vandt 4-3 i straffesparkskonkurrencen.

Derefter ventede en svær kamp mod hjemmeholdet Brasilien. Her scorede Lucas Paquetá kampens enlige mål efter 35 minutter på oplæg af Neymar.

Peru gik ind til denne Copa America med en del usikkerhed og manglende profiler. De har dog overrasket positivt. Vi tror dog, at Colombia revancherer nederlaget fra gruppespillet.

Colombia har Cuadrado og naturligvis Dúvan Zapata, som vi regner med træder i karakter mod Peru og sikrer bronzemedaljerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Colombia vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.