Kamp: Colombia – Chile

Spilforslag: Colombia vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 10. september kl. 01:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er tid til niende af 18 spillerunder af den sydamerikanske VM-kvalifikation. Her mødes blandt andre Colombia og Chile, som begge skal bruge en sejr for at holde liv i drømmen om top top fire og en direkte billet til VM 2022 i Qatar.

Ingen af holdene har vundet i de første to runder i denne landskampspause. Vi mener dog, at det er colombianerne, som kan gå ind til denne kamp med de største forventninger. Derfor har vi også dem som favoritter til at løbe med tre vigtige point hjemme på Estadio Metropolitano Roberto Meléndez i Barranquilla.

 

Derfor vinder Colombia kampen

Inden denne runde er Colombia placeret på femtepladsen med to point op til Uruguay. Dermed er dette som nævnt en kamp, som skal vindes.

Colombias seneste to kampe er begge sluttet 1-1. Først var der den svære udekamp i La Paz. Her er Bolivia ret så stærke på grund af de ekstreme højder, som spillerne udsættes for.

Derefter ventede endnu en svær udekamp mod Paraguay. Her var man bagud med 1-0 ved pausen, men Juventus-profilen Juan Cuadrado fik udlignet kort inde i anden halvleg.

Nu venter så en hjemmekamp mod Chile, som også haft det svært de sidste par kampe. Chilenerne har tabt med 1-0 til Brasilien og spillet uafgjort med Ecuador. Chile har blot syv point og dermed ryggen mod muren.

Chiles store problem indtil videre i 2021 har været målscoringen. I de ni betydningsfulde kampe, som de har spillet, har de scoret i de fem og blot scoret ét mål i hver af disse.

Nu møder de så Colombia, som har scoret i samtlige deres fire VM-kvalifikationskampe i denne sæson. Vi regner da også med, at det bliver en colombiansk sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Colombia vinder kampen mod Chile. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.