Kamp: Manchester City-Liverpool

Spilforslag: Manchester City vinder kampen og begge hold scorer

Odds: 3,15

Spilstop: 2. juli kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Manchester City nederlag til Chelsea i sidste spillerunde sendte mesterskabet til Liverpool, som selv havde vundet dagen inden. Der er dog stadig æren at spille om i denne kamp. City vil naturligvis gå efter at sende et signal ved at sende Liverpool hjem med et nederlag i bagagen. Samtidig kan Liverpool sætte en endnu tykkere streg under deres mesterskab ved at slå sidste års mestre. Vi tror dog, at City ender med at løbe med sejren i denne kamp, hvor vi også har tiltro til, at begge hold får scoret.

 

Derfor vinder City kampen, mens begge hold scorer

Manchester City har været meget svingende siden genstarten. I første kamp slog man Arsenal klart med 3-0. Hefter blev det til endnu en stor sejr – denne gang mod Burnley med hele 5-0. I den efterfølgende kamp tabte man dog som nævnt til Chelsea med 2-1. Christian Pulisic havde scoret i første halvleg, men ti minutter efter pausen udlignede Kevin de Bryune. Med omkring ti minutter igen gik det dog galt, da Fernandinho begik straffe og modtog et rødt kort for hånd på bolden. Dette scorede Willian på, og dermed røg mesterskabet til Liverpool.

Dagen forinden havde Liverpool smadret Crystal Palace med 4-0 på mål af Trent Alexander-Arnold, Mohamed Salah, Fabinho og Sadio Mané. Manchester City vil som nævnt være opsatte på at vise Liverpool, at de ikke kan vide sig sikre til næste sæson. Samtidig er kan ugens fejringer næsten ikke undgå at påvirke Liverpool-spillerne mentalt. Det er noget, som de har arbejdet for gennem mange år, så det er ikke utænkeligt, at de kan være lidt flade mod Manchester City. Liverpool har dog som bekendt et fremragende angreb, så vi har tiltro til, at de kommer på pausen, men vi tror stadig, at City vinder kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen mod Liverpool og begge hold scorer. Hos Onside Betting får man odds 3,15 på dette resultat.