Kamp: Manchester City-Burnley

Spilforslag: Manchester vinder kampen med mindst tre mål (Manchester City -2)

Odds: 2,00

Spilstop: 22. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Manchester City fik en fremragende start på Premier League med en 3-0-sejr hjemme på Etihad mod Arsenal. De viste dermed, at de ikke har problemer med at finde motivationen frem i Premier League til trods for, at Liverpool forlængst er stukket af i kampen om mesterskabet. Burnley har heller ikke det store at spille for. Nedrykning er ikke et tema, og de må ventes at få svært ved at nå en plads i Europa.

 

Derfor vinder City med mindst tre mål

Her bragte City sig foran kort inden pausen på en scoring af Raheem Sterling. Herefter blev ondt værre for Arsenal, da David Luiz kort inden pausen modtog et rødt kort efter at have begået et straffespark. Dette eksekverede Kevin De Bruyne på sikker vis. I overtiden lukkede stortalentet Phil Foden festen med sit mål til 3-0. Der var altså med andre ord tale om en stensikker sejr til City, som samtidig nu har den fordel, at de har prøvet at spille kamp under de nye forhold.

Det har Burnley som bekendt ikke. De har ikke spillet en betydningsfuld kamp siden deres opgør mod Tottenham tilbage i marts, som sluttede 1-1. Sidste weekend spillede Burnley en venskabskamp mod Preston North End fra the Championship. Denne kamp endte 1-1. Matej Vydra var på pletten for Burnley, mens Scott Sinclair scorede for Preston. En Premier League-kamp mod Manchester City er dog noget helt andet.

Sidst Burnley og City krydsede klinger endte det med en 4-1-sejr til City på Turf Moor. City kom foran med 4-0 efter to mål af Gabriel Jesus og en scoring hver af Rodri og Riyad Mahrez inden Burnleys Robbie Brady fik pyntet på resultatet. Vi tror på endnu en storsjer til City, som vi regner med vil være en tand skarpere end konkurrenterne fra Burnley.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen mod Burnley med mindst tre mål. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette resultat.