Dagens spilforslag – Chinandega får point mod Juventus Managua

Kamp: Chinandega-Juventus Managua

Spilforslag: Chinandega får point i kampen (dobbeltchance 1x)

Odds: 1,58

Spilstop: 1. april kl. 23:00

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

To af ligaens ringeste udehold mødes i opgøret mellem Chinandega og Juventus Managua. Begge hold har blot skrabet to point sammen i deres fem udebane kampe, hvilket naturligvis ikke er godt nok. Der er generelt tale om to meget jævnbyrdige hold, som da også har præsteret stort set ens gennem denne sæson, hvor de begge er at finde i midten af tabellen.

 

Derfor får Chinandega point i kampen

Juventus Managua har som nævnt haft store problemer på udebane i denne sæson. Senest tabte man med 2-0 til ART Jalapa. De eneste point er kommet mod Real Madriz og Deportivo Ocotal, som begge er at finde i den nederste del af tabellen. Især deres målscore afsløre deres problemer ude i forhold til hjemme. På hjemmebanen i Managua har man scoret hele 14 mål på seks kampe, hvilket er næstflest af alle hold. Kun Real Estelí på første pladsen har lavet flere med dere 17 mål. På udebane er historien til gengæld en ganske anden for Juventus Managua. her har man nemlig blot scoret sølle tre mål. De har vel at mærke blot spillet én hjemmekamp mere i forhold til udekampe.

Chinadega er ligesom Juventus et hold, som sætter deres deres lid til, at præstationerne på hjemmebanen kan bære dem frem. Hjemme på Nicaraguas vestkyst har hentet ti point fra seks kampe, hvilket må siges at være godkendt. De har været yderst disciplinerede og blot lukket fire mål ind på hjemmebane gennem denne sæson. På udebane har de været ligeså ringe som Juventus Managua. Det lader til at være kommet andre boller på suppen i forhold til i efterårets liga, hvor man blot hentede 13 point i sine ni hjemmekampe. Det er som nævnt blot en sjer fra at overgå.

De to hold har allerede krydset klinger en gang i denne sæson. Her fik Chinandega et af deres to point fra udekampe, da holdene spillede 1-1 i Managua. Et lignende resultat er i utænkeligt i denne kamp, hvor det som nævnt er to meget jævnbyrdige hold, som mødes.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Spil på dobbeltchance – 1x (hjemmesejr eller uafgjort). Hos 888sport får man odds 1,62 på dette spil.