Kamp: Chicago Fire – Philadelphia Union

Spilforslag: Philadelphia Union vinder kampen

Odds: 3,14

Spilstop: 30. juni kl. 02:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er top mod bund i MLS’ Eastern Conference, når Philadelphia Union gæster Chicago Fire. Philadelphia skal bruge tre point for at holde førstepladsen, mens Chicago skal bruge point, hvis deres håb om playoff skal holdes i live.

Med de to holds placeringer in mente er det ikke overraskende, at Union med danske Mikael Uhre er favoritter. Vi regner da også med, at ender med at løbe med de tre vigtige point.

 

Derfor vinder Philadelphia Union kampen

Philadelphia Union fører som nævnt MLS’ Eastern Conference. Det gør de efter sidste rundes topopgør mod New York City FC.

Her fik Union en drømmestart, da Uhre efter små ti minutter sparkede bolden i kassen. Det var den tidligere Superliga-topscorers tredje MLS-mål.

Kort før tid udlignede Newyorkerne ved Valentín Castellanos. Dybt inde i kampens overtid kunne jublen så bryde ud på Subaru Park. Her fik Cory Burke nemlig bolden i nettet og sikrede en 2-1-sejr til Union. Det betød samtidig at de gik forbi New York City i tabellen og op på førstepladsen.

Nu handler det naturligvis om at beholde den position. Derfor er kravet da også tre point, når man gæster Chicago Fire.

Bundholdet ligger på 14 point efter de første 16 kampe. De er samtidig ligaens ringeste hjemmehold – det gælder vel at mærke både West og East. Sølle ni point fra syv hjemmekampe er det blevet til.

Philadelphia har derimod været ganske gode på udebane. Her har man blot tabt én af siden syv kampe, men det er blevet til 12 point fra syv udekampe.

Det ser med andre ord lovende ud for Philadelphia Union mod Chicago Fire, som senest tabte med 0-2 til Houston Dynamo. Vi regner med, at de lider et nyt nederlag her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Philadelphia Union vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 3,14 på dette.