Dagens spilforslag – Begge hold kommer på tavlen i London-opgør

Kamp: Chelsea – West Ham

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,71

Spilstop: 21. december kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Chelsea er efter nederlag i de to seneste kampe dalet fra tredje- ned til sjettepladsen. Samtidig har West Ham fortsat deres fine start på sæsonen med fire point mod Leeds United og Crystal Palace. Vinderen af denne kamp kan holde kan fortsætte med at være med i toppen, mens tappen skal se sig over skulderen. Vi regner med et intenst opgør, hvor begge hold finder vejen til netmaskerne.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

West Ham har fået en fremragende start på sæsonen og er blot ét point efter Chelsea. West Ham har især imponeret i offensive og har formået at score i samtlige Premier League-kampe siden første spillerunde. Det vil sige til 12 Premier League-kampe i streg.

West Hams store force har været, at man har været gode til at fordele målene på holdet. Man er således ikke afhængig af, at man én specifik spiller skal levere. Det viser det faktum, at deres topscorer Jarrod Brown har scoret fire mål, hvor Tomas Soucek, Sébastien Haller og Michail Antonio alle følger med tre mål.

Hos Chelsea har man scoret i ni af 13 kampe, og Timo Werner og Kurt Zouma deler topscorerværdigheden. Werner har også fire assists og er altså særdeles vigtig for Chelsea-offensiven. Inden denne spillerunde var Chelsea det hold, som havde lavet næstflest mål efter Liverpool.

Sidst de to London-hold mødtes tilbage i starten af juli blev det da også en underholdende affære. Her endte et sent mål af Andriy Yarmolenko med at sikre West Ham en livsvigtig 3-2-sejr, som var med til at sikre overlevelse i Premier League. Vi regner med endnu en underholdende kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Chelsea og West Ham. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.