Dagens spilforslag – Chelsea-sejr i London-opgør

Kamp: West Ham – Chelsea

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 24. april kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er lagt op til en intens aften på London Stadium, når Chelsea gæster West Ham. De to London-klubber ligger nemlig side om side i tabellen, hvor Chelsea indtager den Champions League-givende fjerdeplads, mens the Hammers ligger femmer med samme antal point.

Med blot seks runder igen er denne kamp dermed en nøglekamp. I sidste runde smed begge hold point til bundhold. West Ham smed tre vigtige point i deres seneste kamp mod Newcastle, mens Chelsea kun fik det ene point mod Brighton.

Dermed har begge hold hårdt brug for point, hvis ikke de skal overhales indenom af hold som Liverpool og Tottenham. Vi regner med, at det Tuchels Chelsea, som trækker det længste strå i denne kamp om Champions League.

 

Derfor vinder Chelsea

Efter kampen mod Brighton ved Chelsea-træner Thomas Tuchel ude at sige, at hans hold var blevet påvirket af den store fokus på den fejlslagne Super League. Nu er det projekt dog som bekendt skrinlagt, så kan Chelsea forhåbentlig koncentrere sig om at spille fodbold.

Chelsea red ellers på en bølge af succes inden kampen mod Brighton. Man havde banket Crystal Palace med 4-1 i Premier League, kvalificeret sig til Champions League-semifinaler og spillet sig i FA Cup-finalen.

West Ham havde fået en stærk start på april med 3-2-sejre over Wolverhampton og Leicester. Derefter var det dog deres tur til at tabe til Newcastle med samme cifre, da Craig Dawson modtog et rødt kort i første halvleg.

Bort set fra kampen mod West Bromwich, hvor alt gik galt for Chelsea, har Chelseas forsvar gjort det fremragende under Tuchel. Her har West Ham til gengæld lukket ti mål ind i deres sidste fire kampe. Vi regner med, at Chelseas normalt gode defensiv bliver udslagsgivende, og at de kan slå til i den anden ende og sikre sig tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea slår West Ham. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.