Kamp: Chelsea – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 5. januar kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Chelsea fik en godkendt start på januar efter en meget svær december måned. Nu venter dog den første af to semifinalekampe i Liga Cuppen mod Tottenham Hotspur hjemme på Stamford Bridge inden returopgøret.

Spurs har trods en del aflyste kampe haft en ganske god vinter. Derudover har man omsider fået gang i Harry Kane. Det med er der lagt op til et par London-brag i disse semifinaler.

Vi regner da også med, at det bliver en underholdende kamp. Vi mener dog, at der er mest, som tyder på, at Chelsea ender med at løbe med sejren i denne kamp.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

December var som nævnt ikke den bedste måned for Chelsea. I løbet af deres syv Premier League-kampe blev det blot til 12 af 21 mulige point. Det mest positive var næsten, at de ikke fik kampe udsat. De er fortsat med i alle turneringer, så det havde været et problem senere.

Chelsea kan dog glæde sig over, at man fik en fornuftig start på 2022. Her mødte man som bekendt Liverpool hjemme på Stamford Bridge. Chelsea var bagud med to mål efter ca. 25 minutter. Scoringer af Mateo Kovacic og Christian Pulisic fik dog sikret et point.

Nu gælder det så denne semifinale mod Tottenham. Her styrkes Chelsea af, at Romelu Lukaku er tilbage i truppen. Derudover kan man regne med at se et stærkt Chelsea-hold.

Chelsea møder i weekenden Chesterfield fra den femtebedste række i FA Cuppen. Dermed må det ventes, at de stiller stærkt her og rotere mod Chesterfield.

Det bliver selvsagt ingen let kamp mod Spurs. Det har gjort det fornuftigt gennem de sidste par kampe, hvor de dog også har været ganske ustabile. Vi mener, at et Chelsea hold i noget nær stærkeste opstilling bør være i stand til at sikre sig et godt udgangspunkt med en sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,00 på dette.