Kamp: Chelsea – Manchester United

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,65

Spilstop: 28. november kl. 17:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter et brag af en kamp, når Manchester United gæster Premier Leagues tophold Chelsea. Det er naturligvis også Michael Carricks første Premier League-kamp i spidsen for United efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær.

Begge hold vandt i midtugens Champions League-runde. Dermed er der lagt op til en spændende kamp på Stamford Bridge, når det går løs søndag aften.

Chelsea har været forrygende indtil videre i denne sæson, og vi regner da også med, at Tuchels tropper løber med de tre point hjemme mod United.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Chelsea har efter Premier Leagues første 12 runder fået skrabet hele 29 point sammen. De har således blot tabt en og spillet to uafgjort. To pointtabene er kommet mod Liverpool og Manchester City.

Derudover satte man også point til for to runder siden, da kampen mod Burnley sluttede 1-1. Det resultat blev dog fulgt op med en flot 3-0-sejr ude mod Leicester. Her var Antonio Rüdiger, N’Golo Kanté og Christian Pulisic alle på pletten.

Derefter ventede en kamp om førstepladsen i Champions Leagues Gruppe H mod Juventus. Her bankede Chelsea italienerne med hele 4-0, da Trevoh Chalobah, Reece James, Callum Hudson-Odoi og Timo Werner alle fik bolden forbi Szczesny.

Manchester United har haft deres at slås med i Premier League. En elendig stime på blot fire point i de sidste syv kampe endte med at koste Solskjær jobbet.

Det går fint i Champions League, men i ligaen er man dalet ned på en ottendeplads – seks point efter West Ham på fjerdepladsen og hele 12 efter Chelsea.

Det er naturligvis begrænset, hvor meget Carrick har været i stand til at ændre på en uge, og vi regner da også med, at United trods ændringen på trænerbænken må indkassere endnu et nederlag denne runde.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,65 på dette.