Kamp: Chelsea – Liverpool

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,66

Spilstop: 2. januar kl. 17:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er tre uhyre vigtige point, når Liverpool skal en tur på Stamford Bridge. Begge hold har de sidste par runder tabt terræn til Manchester City.

Vi regner dog med, at det bliver en ganske tæt omgang i London, hvor det ender med, at vi får begge mandskaber på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Chelsea har ramt en sjælden dårlig periode under Thomas Tuchel. Deres sidste seks kampe har blot budt på ni af 18 mulige point. Det betyder, at man er gået fra at være et point foran Manchester City til hele otte point efter.

Liverpool er i samme situation. De he blot hentet et point i de sidste to kampe mod Tottenham og Leicester. Det har medført, at man nu er ni point efter City – dog med en kamp i hånden.

Manchester City har vundet hele ti kampe på stribe, så der er ikke råd til mange flere fejltrin fra Chelsea eller Liverpool. Derfor bliver dette en meget interessant kamp.

Chelsea har været dygtige til at finde netmaskerne under Tuchel. I deres sidste 15 kampe har de faktisk scoret i de 13. Senest blev det til en scoring mod Brighton og før det tre mod et formstærkt Aston Villa-hold. Her var Jorginho sikkerheden selv med to scoringer fra straffesparkspletten.

Liverpool scorede ikke i deres sidste kamp mod Leicester. Det skal dog nævnes, at de havde scoret i samtlige deres øvrige ligakampe i denne sæson, så det hører til sjældenhederne, at de ikke kommer på tavlen.

Et godt bud på en målscorer for Liverpool er naturligvis Mohamed Salah. Liverpool kan glæde sig over, at Salah og Mané har fået lov til at spille denne kamp og udskyde deres afgang mod Afrika med et par dage.

Vi regner som nævnt med, at det lykkes begge disse offensivt stærke hold at komme på tavlen, når begge hold indleder en benhård jagt på tre point på Stamford Bridge.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Chelsea og Liverpool. Hos Marathonbet får man odds 1,66 på dette.