Dagens spilforslag – Chelsea får hævn

Kamp: Chelsea – Leicester

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 18. maj kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Leicester sikrede deres største triumf siden mesterskabet i 2016, da de i weekenden vandt deres første FA Cup. Det skete med en 1-0-sejr over Chelsea foran 20.000 tilskuere på Wembley.

Det var naturligvis en stor skuffelse for Chelsea, som fik et mål korrekt annulleret i kampens slutfase. Det var tilmed ellers sejrsvante Chelseas andet nederlag på stribe.

Dermed skal de tilbage på hesten, hvis ikke de skal risikere at blive overhalet af Liverpool eller vi værste fald Tottenham og/eller West Ham.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Chelsea er som nævnt endnu ikke sikre på deltagelse i Champions League. Årsagen er, at man i værste fald kan risikere at slutte på syvendepladsen. Femtepladsen vil med stor sandsynlighed give adgang til Champions League. Vinder Chelsea Champions League-finalen er de dog sikre på deltagelse uanset hvad.

Chelsea er dog nødt til at tage Premier League alvorligt, da man har to svære kampe tilbage. Leicester har vist, at de slå Chelsea. Man mangler også en svær udekamp mod Aston Villa, som har vist, at drille topholdene. Det bliver tilmed på Villa Park, hvor der for første gang i lang tid vil være tilskuere, hvilket med garanti vil motivere the Villans.

Derfor skal Chelsea naturligvis helst have de tre point mod Leicester, som minimum vil sikre dem femtepladsen. Det bliver naturligvis ingen let opgave. Vi så i lørdags, hvor lille niveauforskellen på disse to hold er.

Leicester har modsat Chelsea ikke det store at spille for, da de som nævnt ikke kan slutte dårligere end nummer fem. Det er med sikkerhed nok for Leicester, da de kun kan overhales af Chelsea og Liverpool. Skulle det ske, vil begge Champions League-finalister allerede være kvalificerede.

Med andre ord så har Chelsea mere på spil, hvilket vi mener bliver udslagsgivende i denne kamp. Tuchel vil naturligvis også være opsat på, at få holdet tilbage på sporet i de to sidste kampe inden Champions League-finalen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea slår Leicester. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette væddemål.