Dagens spilforslag – Chelsea får skovlen under Leeds

Kamp: Chelsea – Leeds United

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,54

Spilstop: 5. december kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Chelsea er efter ti runder som ventet godt med i toppen af Premier League, hvor man blot er to point efter Tottenham og Liverpool. Dermed handler det om at fortsætte den gode start, når Marcelo Bielsas Leeds kommer på besøg på Stamford Bridge. Her regner vi med, at Lampards tropper trækker det længste strå.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Efter tre sejre på stribe over Burnley, Sheffield United og Newcastle blev Chelsea i sidste runde for alvor testet, da Tottenham kom på besøg. Kampen mod Spurs endte 0-0 og dermed har Chelsea ikke tabt siden anden spillerunde, hvor man tabte med 2-0 til Liverpool. Siden da har Lampards tropper hentet fire sejre og fire uafgjorte.

Nu kommer Leeds så på besøg. De lagde flot ud med tre sejre i sæsonens første seks kampe. Siden da er det dog blot blevet til fire point i de sidste fire kampe. Sidste runde fik man dog en flot 1-0-sejr ude mod Everton. I denne periode finder man dog også et par 4-1-nederlag til henholdsvis Leicester og Crystal Palace.

Denne kamp bliver desuden det første møde mellem Frank Lampard og Marcelo Bielsa siden play-off-semifinalerne i 2018/19. Dengang var Lampard træner i Derby, som mødte Bielsas Leeds. Det var også det år, hvor der var den store spygate-skandale, hvor Bielsa havde end en scout til Derbys træningsanlæg, som skulle “spionere.” Det blev en større skandale og genstand til konflikt mellem klubbernes fans.

Dengang endte Lampard med at få det sidste grin, da han og Derby endte med at kvalificere sig til play-off-finalen på bekostning af Leeds. Det år mødte Lampard Bielsas Leeds hele fire gange. Dermed er han en manager, som udmærket godt kender argentinerens spillestil, hvilket kun kan være en fordel for Chelsea op til denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen mod Leeds United. Hos Onside Betting får man odds 1,55 på dette væddemål.