Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Chelsea-sejr

Kamp: Chelsea – Everton

Spilforslag: Begge hold scorer + Everton vinder kampen

Odds: 3,32

Spilstop: 16. december kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Chelsea er fortsat helt med i mesterskabskampen, hvor de sammen med Manchester City og Liverpool er stukket af fra resten af ligaen. Der er dog ikke råd til mange fejltagelser, så Chelsea skal bruge tre point hjemme mod Everton.

Hvis man som Everton-fan troede, at sejren over Palace ville blive startskuddet til at tingene endelig ville vende, så blev man skuffet i weekenden. Her endte det nemlig med et skuffende nederlag til Crystal Palace.

Meget tyder da  også på, at de får det svært mod Chelsea. Everton har dog fået lidt gang i målscoringen de sidste par runder. Samtidig har det ellers så stabile Chelsea forsvar vaklet. Derfor er vores bud, at Chelsea vinder i en kamp, hvor vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i en Chelsea-sejr

Thomas Tuchels Chelsea-hold har været kendt for deres gode defensiv. Derfor er naturligvis lidt bekymrende, at der gået hele fem mål ind på dem de sidste to kampe.

Først var der det skuffende 3-2-nederlag ude mod West Ham. Her var mål fra Thiago Silva og Mason Mount altså ikke nok til at sikre point.

Derefter fulgte endnu en målfest i næste runde, hvor man mødte Leeds. Det blev en højdramatisk affære med Chelsea som vinder med 3-2. Mount var endnu engang på tavlen, mens Jorginho scorede hele to gange fra straffesparkspletten. Det sidste straffe blev sat ind efter fire minutters overtid.

Det bør også være muligt at komme på tavlen mod et Everton-hold, som har haft store defensive problemer. De har i alt lukket otte mål ind i deres sidste tre kampe mod Liverpool, Arsenal og Crystal Palace og har ikke holdt rent bur i deres sidste fem kampe.

Hvis de skal glæde sig over noget, så må det være, at det trods alt er lykkes dem at score i de sidste tre kampe. Her har især Demarai Gray og Richarlinson imponeret. Vi tror, at de også kan finde vejen til netmaskerne mod Chelsea, som vi dog mener bør have kvalitet nok til stadig at vinde kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen, og Chelsea vinder. Hos Marathonbet får man odds 3,32 på dette.