Dagens spilforslag – Chelsea med sejr mod Brighton

Kamp: Chelsea – Brighton & Hove Albion

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,56

Spilstop: 20. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Den nyudnævnte Super League-klub Chelsea står hjemme på Stamford Bridge over for nedrykningstruede Brighton. The Seagulls skal bruge point for få lagt yderligere afstand ned til Fulham.

Samtidig jagter Chelsea en plads i top fire, så de måske kan spille Champions League til næste år. Det handler samtidig for Chelsea om at holde den gode stime kørende inden den vigtige Champions League-kamp mod Real Madrid.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Chelsea leverede som nævnt en mindre overraskelse, da de formåede at sætte en stopper for Manchester Citys ambitioner om at vinde fire pokaler i samme sæson.

Det var marokkanske Hakim Ziyech, som blev den store helt for Chelsea, da han scorede kampens eneste mål ti minutter inde i anden halvleg.

Herefter udviste Chelsea står defensiv styrke, da de var i stand til at holde Manchester City fra at score. Dermed venter en FA Cup-finale mod Leicester.

Der skal dog spilles en håndfuld kampe inden da, hvoraf kampen mod Brighton er den første. Graham Potters tropper kunne ånde lettet op, da Fulham smed point i sidste minut mod Arsenal. Dermed har man seks point ned til stregen men langt bedre målscore end Fulham.

Disse hold mødtes også i første runde, hvor det endte med en 3-1-sejr til Chelsea på udebane.

Grundet Chelseas tætpakkede program og fokus på pokalturneringerne, skal det blive interessant at se, om Tuchel vælger at skifte ud på holdet, som slog City.

Det bliver uden tvivl en hård opgave mod et Brighton-hold, som trods placeringen i bunden er ganske pænt kørende. De har hentet syv point fra deres sidste fire kampe mod Southampton, Newcastle, Manchester United og Everton.

Vi regner dog, at Chelsea bliver for stor en mundfuld for Brighton, som dog stadig har godt med muligheder for at hente de point, som de mangler.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea slår Brighton. Hos Onside Betting får man odds 1,56 på dette væddemål.