Kamp: Chelsea – Arsenal

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,92

Spilstop: 20. april kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Thomas Tuchel førte i weekenden Chelsea til endnu en finale. Det skete, da man slog Crystal Palace i en FA Cup-semifinale.

I Premier League handler det for Chelsea om at sikre tredjepladsen. Denne kamp mod Arsenal giver Chelsea mulighed for at bringe sig 11 point foran the Gunners.

Arsenal har dog heller ikke råd til at tabe denne kamp. Man kæmper nemlig en hård kamp mod flere andre klubber om den fjerdeplads, som giver en plads i Champions League.

Arsenal har dog ramt en storm formmæssig krise med tre nederlag på stribe. Vi regner med, at Chelsea forværrer denne krise, når holdene mødes på Stamford Bridge.

 

Derfor vinder Chelsea kampen

Chelsea lignede et hold i knæ, da de indenfor få dage tabte med 1-4 til Brentford og 1-3 til Real Madrid. Man fik dog rejst sig med en 3-2-sejr i Madrid.

Efterfølgende fik Southampton kærligheden at føle i Premier League. Her gik Chelsea nemlig målamok, da de smadrede the Saints med 6-0. Her scorede Mount og Werner hver to gange, mens Havertz og Alonso også kom på tavlen.

I weekenden sørgede scoringer Ruben Loftus-Cheek og Mason Mount så for, at Chelsea får endnu en finale på Wembley mod Liverpool.

Inden da gælder det dog blandt andet dette opgør mod Arsenal. Arsenal lignede længe det bedste bud på en fjerdeplads. Det har dog ændret sig.

Mikel Artetas mandskab har nemlig som nævnt ikke vundet deres sidste tre ligakampen. Her har man tabt til Crystal Palace, Brighton og senest Southampton med henholdsvis 0-3, 1-2 og 0-1.

Det er selvsagt ganske bekymrende for Arsenal især, når man tænker på, at Chelsea kort forinden pulveriserede selvsamme Southampton. Vi regner med, at de også vinder kampen mod Arsenal.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,92 på dette.