Kamp: Cerezo Osaka-FC Tokyo

Spilforslag: Cerezo Osaka vinder kamp

Odds: 2,45

Spilstop: 9. august kl. 12:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Det er blevet tid til niende måned i den japanske J-League. Ligaen er som man mange andre verden over blevet forsinket et par måneder. Der nåede nemlig blot at blive spillet én runde, før den blev sat på pause. Efter de første otte kampe ser det særdeles godt ud for dagens hjemmehold – Cerezo Osaka. Cerezo har fået 17 point i deres første otte kampe, hvilket gør, at de er med i toppen af ligaen.

FC Tokyo var også ganske godt med indtil for få runder siden. De sidste tre runder er blot endt med to point. Her har man tilmed mødt hold som Kashima Antlers og Sagan Tosu, som ellers begge havde haft elendige sæsonstarter. Derfor ligger man inden opgøret mod Cerezo på sjettepladsen.

 

Derfor vinder Cerezo Osaka

Cerezo Osaka er et hold, som plejer at være gode til at lukke af, hvilket deres målscore på 9-5 viser. Der med er deres forsvar ikke overraskende blandt de bedste i J-League. For Tokyo forholder det sig stik modsat. De har lukket hele 12 mål ind i deres otte første kampe. Værst gik det mod Kawasaki Frontale, hvor man lukkede hele fire mål ind. De mangler desuden også anfører Keigo Higashi, som brækkede foden mod Consadole Sapporo for to en halv uge siden.

Dermed kan de hurtigt komme i problemer mod Cerezo, der som nævnt haft været gode til at lukke af for modstanderen. Samtidig er de kun to gange gået fra banen ude at score, så de er altså også selv gode til at få sat dødsstødet ind.

Den helt store profil hos Cerezo er anfører Hiroshi Kiyotake, som er i gang med sin anden periode i klubben. Han har tidligere spillet i Europa, hvor han har optrådt for FC Nürnberg, Hannover 96 og Sevilla. Til trods for at der blot er spillet otte kampe, er han allerede oppe på tre assists og en scoring. Det vil sige, at han har bidraget med lige under halvdelen af Cerezos mål.

Vi mener, at Cerezos robuste forsvar overfor Tokyos noget ustabile bør resultere i sejr til det lyserødklædte hjemmeholdet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Cerezo Osaka vinder kampen mod FC Tokyo. Hos Onside Betting får man odds 2,45 på dette resultat.