Kamp: Cerezo Osaka – Vissel Kobe

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 17. juli kl. 12:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Cerezo Osaka er tilbage i Japan efter mere end en måneds pause for at deltage i Champions League. Nu venter en kamp mod Andres Iniestas Vissel Kobe i J1 League.

Cerezo er dalet ned i tabellen på grund af deres lange pause fra J1 League. Vissel Kobe er derimod med i toppen af ligaen. Derfor er der lagt op til en interessant kamp i Osaka.

Vi regner da også med, at der bliver tale om en tæt kamp, hvor vi får begge mandskaber på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Som nævnt har Cerezo Osaka og Vissel Kobe tilbragt de sidste par uger med at spille Champions League-fodbold. Her deltog man nemlig i det indledende gruppespil.

I Gruppe J hed modstanderne Port FC fra Thailand, Kitchee fra Hong Kong og Guangzhou FC fra Kina. Det endte med fire sejre og to uafgjorte, hvilket i sidste ende var nok til at løbe med førstepladsen. Dermed venter nu et opgør mod sydkoreanske Pohang Steelers.

Mens Cerezo har været på eventyr i udlandet har Vissel Kobe været i aktion i de hjemlige turneringer. Senest slog man Shonan Bellmare i ligaen og Tokushima Vortis i pokalturneringen Emperor’s Cup.

Cerezo Osaka skal nu forsøge at rette op på deres elendige form i ligaen. Her har de ikke vundet deres sidste seks kampe på stribe, hvor det er blevet til tre uafgjorte og tre nederlag.

Det til trods lykkedes det dem at score i fire af kampene. Vi regner med, at offensive har fået tanket yderligere selvtillid i Champions League.

Vissel Kobe har været særdeles skarpe foran målet. Det er blevet til hele 13 mål i de sidste fem ligakampe og deraf hele otte i de sidste to. Det er især Kyoko Furuhashi, som har været skarp med fem mål i de sidste tre kampe. Han er dog netop skiftet til Celtic.

Vi regner med andre ord med, at de to stærke offensiver begge lykkes med at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Cerezo Osaka og Vissel Kobe. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.