Dagens spilforslag – Tokyo-sejr i Osaka

Kamp: Cerezo Osaka – FC Tokyo

Spilforslag: FC Tokyo vinder kampen

Odds: 2,65

Spilstop: 21. juli kl. 12:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er to af de store drenge i Japansk fodbold, som mødes, når FC Tokyo besøger Cerezo Osaka. Tokyo er i fremragende form og stormer fremad i tabellen. For Cerezo forholder det sig stik modsat.

Vi regner da også med, at disse tendenser vil fortsætte i dette møde mellem de to hold. Derfor siger vi, at det ender med, at FC Tokyo løber med tre vigtige point.

 

Derfor vinder FC Tokyo kampen

Fra midten af april og en måned frem havde FC Tokyo en særdeles svær periode. Her tabte man nemlig hele fem ligakampe på stribe. Siden da er man dog kommet efter det med 19 af 24 mulige point i de efterfølgende otte J1 League-kampe.

Senest har man formået at hente fire sejre på stribe. I denne periode har man slået Yokohama FC, Tokushima Vortis, Oita Trinita og Shonan Bellmare.

I løbet af disse fire kampe er det interessant at se, at man ikke har lukket ét eneste mål ind. Det er blevet til tre 1-0-sejre og en sejr på 3-0 mod Oita.

Hos Cerezo Osaka forholder det sig helt anderledes. De har nemlig ikke vundet deres sidste syv ligakampe i træk. De har ganske vist haft succes i den asiatiske Champions League, men det var mod hold fra betydeligt svagere ligaer fra steder som Thailand og Hong Kong.

Cerezos store problem i ligaen har været målscoringen. De har ikke formået at score mere end et mål i deres sidste ni ligakampe, hvor det i alt er blevet til syv mål.

Vi regner også med, at de får det svært mod Tokyos stærke brasilianske trio bestående af Diego Oliveira, Leandro og Adaílton. Vi siger derfor, at det ender med endnu en sejr til FC Tokyo.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Tokyo vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,65 på dette væddemål.