Dagens spilforslag – Målfattig kamp i Glasgow

Kamp: Celtic – FC Midtjylland

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 20. juli kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC Midtjylland starter deres europæiske sæson med to kampe mod Celtic. Der er en plads i tredje runde af Champions League-kvalifikationen på spil, hvor enten Galatasaray eller PSV venter.

FC Midtjylland fik en skidt start på sæson, da man hjemme tabte med 2-1 til OB. Celtic har endnu ikke startet sæsonen, så Bo Henriksens tropper kan håbe, at skotterne stadig har lidt rust, som skal bankes af.

 

Dagens spilforslag

Som nævnt fik FC Midtjylland langt fra nogen drømmestart på den nye sæson i Superligaen. Målet i år er ikke overraskende, at forbedre sidste års andenplads.

Man fik dog en skidt start i åbningskampen om OB, hvor Bashkim Kadrii bragte gæsterne foran efter et kvarters spil. Det lykkedes dog Pione Sisto at få bragt balance i regnskabet efter omkring en times spil.

I kampens overtid indtraf skuffelsen sig dog igen på heden, da OB’s Jørgen Skjelvik scorede direkte på hjørnespark. Det var med andre ord ingen optimal optakt for FC Midtjylland frem mod denne kamp.

Celtic har heller ikke fået den bedste optakt til denne kamp. I deres seneste to kampe har man mødt Championship-klubberne Bristol City og Preston North End. De kampe endte henholdsvis 0-0 og et 0-1-nederlag til Preston.

En af årsagerne til at vi ikke regner med nogen målfest i dette opgør er, at der er tale om den først af to kampe. Derfor kan det blive en en ganske taktisk affære på Celtic Park i Glasgow.

Celtic vil naturligvis gøre deres for at undgå, at FC Midtjylland får et vigtigt udebanemål, mens danskerne skal have et fornuftigt udgangspunkt med hjem til Herning.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Celtic – FC Midtjylland. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.