Dagens spilforslag og odds: De skotske mestre fortsætter stimen

Spilforslag hver dag

Kamp: Celtic FC – AEK Athen
Spilforslag: 1
Odds: 1,80
Bookmaker: bwin

 

Odds på Celtic-sejr lige her

 

Med tre kampe i Champions League-kvalifikationen på programmet var der ikke vanvittigt meget at vælge imellem, men vi har alligevel fundet frem til et godt spilforslag. Græske AEK Athen skal nemlig en tur til Glasgow for at møde de skotske mestre fra Celtic FC. Den tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers har virkelig gjort det godt siden sin ansættelse, og skotterne har da også været i CL-gruppespillet de sidste to sæsoner. I sidste sæson sluttede de endda på tredjepladsen i deres gruppe bestående af PSG, Bayern München og Anderlecht.

 

AEK Athen har ikke været i aktion endnu

Celtic har overhovedet ikke haft nogle problemer med at spille sig videre til tredje kvalifikationsrunde. Først bankede de Alashkert FC fra Armenien med sammenlagt 6-0, og derefter var det danskerklubben Rosenborg BK, som måtte lade livet. Efter at have vundet med 3-1 på hjemmebane, så tog de til Trondheim og spillede 0-0 mod Nicklas Bendtner, Mike Jensen og de andre norske mestre. I lørdags startede deres sæson så, og her blev det til en stensikker 3-1-sejr på hjemmebane over Livingston FC. Tom Rogić gjorde til 1-0 allerede efter otte minutter, og Odsonne Édouard fordoblede føringen cirka tolv minutter senere. Olivier Ntcham scorede til 3-0 fra straffesparkspletten kort inde i anden halvleg, og så var det lidt ligemeget, at gæsterne fik pyntet på resultat i overtiden.

AEK har til gengæld ikke spillet en eneste betydende kamp endnu. De har således kun været i aktion tre gange, og det var allesammen venskabskampe. Her er det blevet til to målløse uafgjorte samt en 3-2-sejr over Galatasaray. Sidst de spillede om noget nævneværdigt var den 12. maj, hvor de tabte den græske pokalfinale med 0-2 til PAOK. Vi tror på mere af samme skuffe i aften, da Brendan Rodgers og co. er sprængfyldt med selvtillid.

Derfor anbefaler vi at spille på, Celtic FC vinder kampen til odds 1,80 hos bwin.

 

Odds på Celtic-sejr lige her

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund