Dagens spilforslag og odds: Man Utd er pisket til sejr mod Cardiff

Spilforslag hver dag

Kamp: Cardiff City – Manchester United
Spilforslag: 2
Odds: 1,65
Bookmaker: bwin

 

Odds på United-sejr hos bwin

 

Kenneth Zohore og Cardiff City får fornemt besøg klokken 18:30, når Michael Carrick og Manchester United kigger forbi til en svingom. The Special One blev fyret kort efter 3-1-nederlaget på Anfield til Liverpool i søndags, så der er absolut ingen undskyldninger for ikke at tage fra Wales med tre tiltrængte point. Deres midlertidige manager skal altså levere i sin første kamp som cheftræner. Det burde da også være en overkommelig opgave. Waliserne ligger nemlig og roder rundt nede omkring den faretruende nedrykningsstreg og indkasserer omkring to mål per kamp.

 

Nu eller aldrig for Mourinho

Cardiff har ikke haft det særlig nemt efter den flotte oprykning fra EFL Championship. Fire sejre, to pointdelinger og hele elleve nederlag er det blevet til med en samlet målscore på 17-33. De har altså store problemer i begge ender af banen. Det helt store lyspunkt indtil videre har været Callum Paterson med sine fire scoringer, men han får mere end svært ved at få kuglen forbi David de Gea i aften. Den danske angriber Kenneth Zohore starter med al sandsynlighed på bænken. Han kunne dog sagtens blive skiftet ind senere i opgøret.

Man Utd kommer længere og længere væk fra top fire, og der er efterhånden intet mindre end elleve point op til Chelsea. Hvis ikke de allerede skal afskrive Champions League-fodbold til næste sæson inden nytår, så skal der snart nogle helt andre boller på suppen. Den midlertidige manager Michael Carrick er simpelthen tvunget til at stille med alle sine store stjerner fra start. Anthony Martial og Romelu Lukaku ligner umiddelbart de to bedste bud på en potentiel matchvinder. De har fået netmaskerne til at blafre henholdsvis syv og seks gange i ligaen.

Derfor anbefaler vi at spille på, Manchester United vinder kampen til odds 1,65 hos bwin.

 

Odds på United-sejr hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund