Dagens spilforslag – Cameroun videre eftert målrig kamp

Kamp: Cameroun – Comorerne

Spilforslag: Cameroun vinder, og der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 2,16

Spilstop: 24. januar kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Ottendedelsfinalerne er i fuld gang ved Africa Cup of Nations. De byder blandt andet på dette møde mellem Cameroun, som har vundet turneringen to gange, og den helt store overraskelse – Comorerne.

Cameroun vandt Gruppe A, mens Comorerne på sensationel vis sikrede sig tredjepladsen i Gruppe C efter en sejr over Ghana. Derfor er Cameroun ikke overraskende store favoritter til at vinde denne kamp.

Vi vil dog bestemt ikke udelukke, at miniputterne også kan komme på tavlen. Derfor synes vi, at der er god værdi i, at Cameroun vinder en kamp, hvori der scores mindst tre mål.

 

Derfor vinder Cameroun og der scores over 2,5 mål i kampen

Cameroun fik en ønskestart på AFCON med en 2-1-sejr over Burkina Faso. Burkina Faso var inden turneringen spået til at være Camerouns værste konkurrent til førstepladsen. Her var Vincent Aboubakar den store helt med de to scoringer for Cameroun.

Derefter fulgte en pligtsejr mod Etiopien på 4-1. Her scorede Aboubakar yderligere to mål, mens Lyons Toko Ekambi også bidrog med to mål.

Aboubakar scorede da også sidst femte mål i turneringen, da han og Cameroun spillede 1-1 med Kap Verde. De fem scoringer gjorde ham til gruppespillets topscorer.

Nu gælder det så mødet med Comorerne. Østaten tabte deres to første kampe til Gabon og Marokko med 0-1 og 0-2. Derefter fulgte så den sensationelle 3-2-sejr over Ghana. Her scorede Ben Nabouhane efter fire minutter, mens Ahmed Mogni blev den store helt med to scoringer, som sikrede avancementet.

De får det dog svært mod Cameroun og den formstærke Aboubakar. Det er dog værd at bemærke, at Cameroun under gruppespillet ikke formåede at holde rent bur. Dertil viste Comorerne mod Ghana, at de godt kan score mod de store nationer.

 

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Cameroun vinder kampen, og der scores over 2,5 mål. Hos Marathonbet får man odds 2,16 på dette.