Kamp: Busan IPark – Chungnam Asan

Spilforslag: Busan IPark vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 8. juli kl. 12:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Busan IPark møder det formsvage bundhold Chungnam Asan i den sydkoreanske K League 2. Vi mener, at der er lagt op til en hjemmesejr, når det går løs i Busan.

 

Derfor vinder Busan IPark

Busan Park skal gerne bruge en sejr for at komme op på en af oprykningspladserne i i den næstbedst sydkoreanske liga. Deres seneste tre kampe har budt på fire point.

Her har man tabt 4-5 til topholdet FC Anyang, vundet 1-0 over Seoul E-Land og spillet 0-0 med midterholdet Bucheon FC. Nu har man dog den fordel, at man i Chungnam Asan møder et særdeles formsvagt hold.

De har nemlig blot hentet ét point i deres seneste fem kampe. Det kom mod Seoul E-Land. Siden da har man dog tabt til Jeonnam Dragons, Ansan Greeners, Gimcheon Sangmu og FC Anyang. Det er hold, som hovedsageligt ligger omkring Busan IPark i tabellen.

Det helt store problem hos Chungnam har været, at de ikke har været i stand til at score. I løbet af de fem omtalte kampe er det blot lykkes dem at score ét mål. Det kom mod Gimcheon og blev sat ind af brasilianske Alex Sandro.

Chungnam Asan er med 17 mål på 18 kampe det næstmindst scorende hold i ligaen. Nu står de så overfor det mest scorende hold i Busan IPark. Busan har scoret hele 27 mål i deres 18 kampe.

Det kommer især til at være Byong-jun An, som Busan skal sætte deres lid til. Nordkoreaneren har lavet hele 13 mål, hvilket gør ham til suveræn topscorer i ligaen.

Vi regner med, at Chungnams dårlige stime fortsætter, når de stor overfor Byong-jun An og resten af Busan-holdet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Busan IPark vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.