Dagens spilforslag – Burton-sejr på mod Shrewsbury

Kamp: Burton Albion – Shrewsbury Town

Spilforslag: Burton Albion vinder kampen

Odds: 2,15

Spilstop: 23. marts kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Burton Albion har været imponerende i februar og marts. Her har man spillet ti kampe og hentet hele 25 point. I slutrningen af januar lå de sidst i League One og havde hele syv point op til stregen. Nu er man altså over stregen.

Det er Shrewsbury Town også, men begge klubber kan ikke tillade sig at hvile på laurbærene. Meget kan nemlig nå at ske endnu i bundstriden, så det er med at holde sig til.

Dermed er der meget på spil, når disse to hold mødes på Pirelli Stadium i Burton upon Trent. Vi mener, at hjemmeholdets flotte resultater de sidste par måneder fortsætter mod The Shrews.

 

Derfor vinder Burton Albion kampen

Den 1. januar 2021 vendte den tidligere Premier League-profil Jimmy Floyd Hasselbaink tilbage til Burton Albion, som han sidste træne tilbage i 2015.

På det tidspunkt så det som nævnt ikke alt for let ud for Burton at sikre endnu en sæson i den tredjebedste række. Siden da er det dog gået over al forventning, og Hasselbainks tropper er som nævnt kommet over stregen.

Nu handler det naturligvis om, at holde sig der de resterende 11 runder. Her kan man passende starte med tre point mod Shrewsbury, der som nævnt heller ikke kan vide sig sikre på, hvad næste sæson byder på.

Shrewsbury har modsat Burton ramt en meget ustabil periode, hvor man har meget svært ved at sammensætte en stime af sejre. Derfor har de ligget omkring samme placering de sidste mange runder, mens Burton primært har bevæget sig i den rigtige retning.

Angriber Kane Hemmings bliver formentlig manden, som Burton skal hænge deres hat på. Han er brandvarm for tiden og scorede blandt andet hattrick i 3-o-sejren over Crewe Alexandra.

Vi regner altså med, at han og resten af Burton-holdet fortsætter de positive takter og igen henter tre vigtige point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Burton Albion slår Shrewsbury Town. Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette væddemål.