Kamp: Burnley – Southampton

Spilforslag: Burnley vinder kampen

Odds: 2,78

Spilstop: 21. april kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Man kommer ikke udenom, at dette er en uhyre vigtig kamp for Burnley. The Clarets ligger fortsat på den forkerte side af nedrykningsstregen med tre point op til Everton, som har en kamp i hånden.

Derfor skal en kamp hjemme mod et Southampton-hold, som intet har at spille for simpelthen give tre point. Det bliver dog ikke let.

Southampton er nemlig et hold, som er svære at blive klog på. I the Saints sidste to kampe er de blevet smadret af Chelsea og har slået Arsenal.

Burnley viste dog også gode takter i sidste weekend, da de hentede et point ude mod West Ham. Tre point her vil for alvor fyre op under håbet om overlevelse.

 

Derfor vinder Burnley kampen

Mange var uenige, da Burnley for godt og vel en uge siden besluttede sig for at fyre Sean Dyche efter ti år som manager.

Det var tilsyneladende 0-2-nederlaget til Norwich, som var det sidste søm i kisten. Nu er det U23-træner Michael Jackson, der sammen med Connor King og kaptajn Ben Mee skal lede Burnley mod overlevelse.

De fik en ganske pæn start med et point i deres første kamp mod West Ham. Pointet kom endda efter en alvorlig skade til Ashley Westwood, mens Burnley også brændte et straffespark ved stillingen 1-0. Det kunne med andre ord være blevet til mere.

Southampton har modsat Burnley ikke det store at spille for. Deres 39 point gør, at nedrykning ikke er et tema. De har været meget svingende i foråret, hvor de blandt andet har tabt 0-4 og 0-6 til Aston Villa og Chelsea. De har dog også slået Arsenal.

De har dog haft det svært mod bundholdene. Eksempelvis har Southampton i løbet af foråret tabt Newcastle og Watford og spillet uafgjort med Leeds. Vi tror, at de kommer på en hård opgave mod et topmotiveret Burnley-hold, som skal vise hjemmepublikummet på Turf Moor, at der stadig er håb om overlevelse.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Burnley vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,78 på dette.