Dagens spilforslag – United overtager førstepladsen

Kamp: Burnley – Manchester United

Spilforslag: Manchester United vinder kampen med mindst to mål (Manchester United -1)

Odds: 2,25

Spilstop: 12. januar kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester United skal blot bruge et point i denne kampe mod Burnley, som oprindeligt skulle være spillet i første runde, for at gå op på førstepladsen i Premier League. Læs i dagens spilforslag hvorfor vi siger, at Solskjærs tropper vinder denne kampe med mindst to mål.

 

Derfor vinder United kampen med mindst to mål

United sikrede sig i sidste spillerunde en vigtig 2-1-sejr over et formstærkt Aston Villa-hold. Villa gav da også Manchester United kamp til stregen, og der skulle et straffespark til for at sikre sejren. Denne betød dog, at man kom á point med førerholdet Liverpool med en kamp i hånden.

Denne er som nævnt dette opgør mod Burnley, som blev udsat fra første runde på grund af Uniteds afslutning af sidste sæson grundet Europa League. For omkring en uge siden spillede United Liga Cup-semifinale mod City, som man tabte med 2-0.

United fik dog tanket moral i midtugens FA Cup-opgør mod Championship-klubben Watford. Her slog et reservespækket Manchester United-hold nemlig the Hornets med 1-0 på en scoring af Scott McTominay, som var kaptajn på dagen. Solskjær havde foretaget ni ændringer i forhold til kampen mod Aston Villa.

Dermed har flere af profilerne fået en tiltrængt pause frem til denne kamp i Burnley. Burnleys seneste Premier League-kamp mod Fulham blev aflyst. De har dermed ikke spillet en ligakamp siden 29. december, hvor man slog Sheffield United med 1-0.

I lørdags var de dog i aktion i FA Cuppen, hvor det med hiv og sving lykkedes at slå League One-holdet MK Dons ud. Der stod 1-1 efter den forlængede spilletid, men Burnley vandt straffesparkskonkurrencen med 4-3.

Det er værd at bemærke, at Burnley stillede med et stærkt hold med folk som Chris Wood, Ashley Barnes og Robbie Brady med fra start.

Burnley har oppet sig efter en skidt start på sæson. Vi regner dog med, at United er for stærke for Sean Dyches tropper.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United slår Burnley med mindst to mål (Manchester United -1). Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette væddemål.