Kamp: Brøndby-FCK

Spilforslag: FCK vinder kampen

Odds: 1,91

Spilstop: 21. juni kl. 18:00

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Brøndby og FCK er begge ubesejrede i deres to første kampe i Superligaens mesterskabsspil. Nu går det løs i slutspillets første udgave af the New Firm. FCK skal bruge en sejr, hvis de skal holde det spinkle håb om mesterskabet i live. Brøndby skal også gerne bruge tre point, hvis de skal holde snor i AGF i kampen om tredjepladsen. Læs hvorfor vi tror, at FCK vinder kampen.

Derfor vinder FCK

FCK har fået en pæn start på mesterskabsspillet. De lagde ud med at spille uafgjort mod FC Nordsjælland. Her bragte Jens Stage FCK foran, hvorefter Kamal-Deen Sulemana fik udligned for hjemmeholdet i Farum. Herefter fulgte en 2-0-sejr mod AaB. Her var Moahammed Daramy den helt store helt for FCK. Han scorede allerede efter to minutter og 25 minutter senere var han på pletten igen med 2-0-scoringen. De resultater betyder, at FCK er ni point efter FC Midtjylland. De har naturligvis to indbyrdes kampe mod netop FC Midtjylland. De skal altså hænge deres hat på at vinde de to kampe og så håbe, at et andet hold kan drille FC Midtjylland.

Brøndby kan glæde sig over at have to clean sheets fra deres første to kampe mod AGF og FC Midtjylland. Desværre for Brøndby var de ikke selv i stand til at score i disse kampe, så resultaterne var ikke noget, som rykkede det store for dem i kampen om Superligaens bronzekampen. FCK har vundet fire af fem af de sidste derbyer. Vi regner da også med, at FCK henter en meget vigtig sejr i New Firm og holder spændningen om mesterskabet i live.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FCK vinder kampen mod Brøndby. Hos 888sport får man odds 1,91 på dette resultat.

 

Nye spillere hos 888sport kan få odds boost på vinderen af kampen. Læs mere her.