Dagens spilforslag – Begge hold kommer på tavlen i slaget om København

Kamp: Brøndby IF – FC København

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,64

Spilstop: 7. marts kl. 14:00

Bookmaker: ComeOn!

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Fire point adskiller Brøndby og FCK inden årets andet derby mellem de to rivaler. Brøndby skal bruge point for at sikre, at FC Midtjylland ikke sikker af i mesterskabskampen, mens FCK skal forsøge at lukke hullet op til de to første.

Slaget om København plejer at være en underholdende affære. Især i løbet af de sidste par år har vi haft et par målrige kampe mellem de to ærkefjender. Vi regner med mere af samme skuffe i dette opgør, hvor vi siger, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Brøndby kunne med en sejr mod Randers have overtaget Superligaens førsteplads. Det glippede dog, da man i stedet leverede sæsonens første nulløsning. Det var faktisk også Brøndbys blot anden pointdeling i denne sæson, hvilket er færrest af alle hold.

Det var blot tredje gang i denne sæson, at Brøndby forlod banen uden at have scoret. De er det næstmest scorende hold i Superligaen og har både Mikael Uhre og Jesper Lindstrøm med god fremme på topscorerlisten.

Dagens modstander FCK er med deres 34 mål ligaens mest scorende hold. De har Jonas Wind i truppen, som inden denne runde indtager en delt førsteplads på topscorerlisten. FC København har blot oplevet ikke at få scoret i én Superliga-kamp i denne sæson og har endnu ikke spillet 0-0.

Deres sidste par kampe har tværtimod været ganske målrige. Siden vinterpausen har der i alt været 25 mål i deres seks kampe, og begge hold har scoret i de seneste fire.

Ser man på de sidste møder mellem holdene, er der også god grund til at forvente mål. I de sidste fem indbyrdes kampe er det lykkes begge hold at score i de fire. Senest vandt Brøndby 2-1 i Parken.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Brøndby og FC København. Hos ComeOn! får man odds 1,64 på dette væddemål.

Få odds boost på scoring i kampen med ComeOn! og vind op til 420 kroner! Læs mere om kampagnen og dens regler og vilkår her.