Dagens spilforslag – Begge hold kommer på tavlen i Brøndby

Kamp: Brøndby-AGF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,57

Spilstop: 14. juni kl. 19:00

Bookmaker: ComeOn!

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

AGF og Brøndby er begge på jagt efter bronzemedaljer i Superligaens mesterskabsspil. AGF kan med en sejr udbygge deres forsprig til Brøndby til otte point. Brøndby kan til gengæld barbere afstanden ned til blot to point. Der er med andre ord meget på spil i dette opgør mellem nummer fire og tre. Der er desuden tale om en kamp mellem to hold, som er yderst flittige, når det kommer til at score mål. Vi har derfor tiltro til, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndby sluttede grundspillet af med et skuffende nederlag til AC Horsens. Den kamp var en målrig affære, som sluttede 3-2 til Horsens. Brøndby manglede endda deres angrier Simon Hedlund. Den svenske angriber fik lov til at sidde over, da han skulle giftes. Hedlund har gennem sæson scoret fire mål for Brøndby. Han har til gengæld bidraget med hele 10 assists. Hedlund må derfor ventes at være klar til kamp mod AGF, hvor han kan gå ind ved siden af angrebsmakkeren Samuel Mraz.

AGF havde en skuffende oplevelse i midtugen, hvor man tabte 3-2 til AaB i Landspokalens semifinale. Før denne kamp havde med ellers vist god form ved at slå både OB og AaB. OB blev nedlagt med 1-0 i Odense på mål af Nicklas Helenius. AaB slog man med 3-2 i Aalborg efter scoringer af Bror Blume og to af Patrick Mortensen, som med 13 mål i 24 kampe har gang i en fremragende sæson.

Med henholdsvis 47 og 42 mål er Brøndby og AGF ikke overraskende blandt ligaen mest scorende hold. Brøndby har formået at få scoret i deres seneste 18 ligakampe i træk. De har samtidig kun holdt buret rent i fem af disse kampe. I grundspillet gik AGF fra banen uden at score i fire af dem. Vi tror, at disse to offensivt stærke hold begge vil få netmaskerne til at blafre.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Brøndby og AGF. Hos ComeOn! får man odds 1,57 på dette resultat.

Hvis man spiller 10 kroner hos ComeOn! deltager man i lodtrækningen om en sportsrejse til en værdi af 25.000 til USA. Her vil man få stor oplevelse ved en NFL playoff-kamp. Konkurrencen er udelukkende for danske kunder hos ComeOn. Læs mere om konkurrencen her.