Kamp: Brøndby IF – AGF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,79

Spilstop: 17. juni kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Superliga-åbningsweekenden fortsætter med dette opgør mellem Brøndby og AGF. Det er to hold, som skal forsøge at rejse sig efter en skuffende sidste sæson.

Her sluttede Brøndby på en fjerdeplads, som dog skaffede dem en billet til Conference League. AGF måtte efter et par gode år igen kæmpe for at undgå nedrykning. Det lykkedes med nød og næppe.

Derfor er det særdeles vigtigt for begge hold, at de får en god start på den nye sæson. Vi regner da også med, at det bliver en ganske tæt kamp på Brøndby Stadion.

Vi siger, at det vil lykkes begge hold at score denne søndag aften.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndby havde det som nævnt til tider svært i sidste sæson. De fik trods vanskelighederne kørt en godkendt fjerdeplads hjem.

En del af deres problemer skyldes, at man har sagt farvel til mange af de spillere, som blev mestre i 2021. Samtidig har man ikke rigtigt formået at erstatte dem. Her tænker vi på folk som Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre.

Brøndbys indtil nu eneste signe er den norske højreback Sebastian Sebulonsen, som er hentet i Viking for 11 millioner kroner.

I deres optakt til sæsonen har de slået Fremad Amager og Lyngby og spillet uafgjort med Vejle. Man har dog også tabt 1-2 til Hansa Rostock og mere væsentlig 1-2 til AGF.

AGF har også haft en blandt optakt til sæsonen. Man har foruden Brøndby også mødt SønderjyskE og AaB, som man henholdsvis tabte til og spillede uafgjort med.

Det bør som nævnt blive endnu en tæt kamp mellem disse to hold. Vi regner med, at de begge kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Brøndby IF og AGF. Hos Marathonbet får man odds 1,79 på dette.