Kamp: Brøndby-SønderjyskE

Spilforslag: Brøndby vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 2. juni kl. 18:00

Bookmaker: ComeOn!

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

ComeOn Følg spilforslaget nu

Indbetal mellem 100 og 500 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Ingen minimumskrav til odds

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Brøndby tager imod SønderjyskE i deres sidste hjemmekamp i grundspillet. De har brug for en sejr, da kampen mod Superligaens tredjeplads er yderst tæt. Samtidig skal SønderjyskE bruge point for at komme fri af nedrykningspladserne. Der er dermed meget på spil for begge hold. Vi tror dog, at Brøndby kommer til at løbe med sejren i dette opgør.

 

Derfor vinder Brøndby kampen

Det er ingen hemmelighed, at Brøndby sagde farvel til en del profiler i det senese transfervindue. Folk som Hany Mukhtar, Kamil Wilczek, Johan Larsson og Dominik Kaiser er alle fortid i klubben. Det til trods er de fortsat i høj grad med i kampen om bronze i Superligaen. Her får de dog hård kamp af FC Nordsjælland, AGF, AaB og Randers. Derfor er det vigtig få point på point på kontoen i de næste to kampe. Efter kampen mod SønderjyskE venter Horsens i grundspillets sidste kamp. Efter disse kampe venter svære kampe mod de øvrige tophold, så det er nu, der skal point på kontoen hos Brøndby.

Brøndby har haft hele tre træningskampe til at finpudse formen. Man spillede den første af disse mod Lyngby den 21. marte. Her endte kampen med en 2-0-sejr til Lyngby. Holdene mødtes igen fem dage senere. Her kom Brøndby tilbage efter et selvmål af målmand Marvin Schwäbe og vandt 2-1 efter scoringer af Kevin Mensah og Simon Hedlund. Brøndbys sidste træningskamp endte med et 4-2-nederlag Hvidovre, Det skal dog retfærdigvis nævnes, at Brøndby primært brugte kampen til at se et par unge spillere an samt give noget ekstra kampform til et par af førsteholdsspillerne.

 

Brøndbys gode statistik mod bundholdene

Sønderjyske har i deres træningskampe spillet 1-1 med Kolding og tabt 3-1 til FCK. SønderjyskE slog Brøndby i hjemme i Haderslev i sæsonens første møde mellem holdene. Siden da fik Brøndby dog vind i sejlene. Man har særligt været gode mod holdene uden for top seks. Man har nemlig ikke tabt til et af disse hold i ligaen siden nederlaget til SønderjyskE tilbage i slutningne af september. Vi tror derfor på en Brøndby-sejr mod SønderjyskE.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby vinder kampen mod Sønderjyske. Hos ComeOn! får man odds 1,74 på dette resultat.

Hvis man spiller 10 kroner hos ComeOn! deltager man i lodtrækningen om en sportsrejse til en værdi af 25.000 til USA. Her vil man få stor oplevelse ved en NFL playoff-kamp. Konkurrencen er udelukkende for danske kunder hos ComeOn. Læs mere om konkurrencen her.