Kamp: Brøndby IF – SønderjyskE

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen med mindst to mål (Brøndby IF -1)

Odds: 1,90

Spilstop: 28. februar kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Trods salg af yderlige profiler i løbet af januar fik Brøndby en god start på foråret. De hentede nemlig tre point i Farum, mens FC Midtjylland samtidig smed point mod AaB.

Det betyder, at Brøndby nu blot er tre point fra førstepladsen. Det er et scenarie, som tidligere på sæsonen nærmest syntes utænkeligt.

Brøndby skal dog holde skruen lige i vandet for at holde trit med FC Midtjylland og FC København. De er storfavoritter i denne kamp mod SønderjyskE, som senest led et hårdt nederlag mod AGF.

De kommer da bestemt også på en hård opgave her på Brøndby Stadion mod et hjemmehold, der er begyndt at lugte blod. Vi regner med en overbevisende indsats fra Brøndby, som vi siger vinder med mindst to mål.

 

Derfor vinder Brøndby kampen med mindst to mål

Især salget af Mikael Uhre til Philadelphia Union gjorde, at det var lidt svært at vide, hvilke forventninger man skulle have til Brøndby her i foråret.

En perfekt start efter pausen gjorde dog, at der indtil videre er lagt låg på de bekymringer. Man slog nemlig FC Nordsjælland med 2-0 i Farum. Her var det Anis Slimane og Andreas Bruus, som stod bag målene, mens der var debut til Uhres svenske afløser Carl Björk.

Nu står de overfor et SønderjyskE-hold, så ud til at være på vej mod en sjælden sejr i forårets første kamp. En 2-0-føring endte dog med at blive til et 2-3-nederlag, da målmand Lawrence Thomas droppede fælt i overtiden.

Vi regner med, at de må indkassere endnu et nederlag her på Brøndby Stadion, hvor vi også siger, at hjemmeholdet vinder med mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF vinder kampen med mindst to mål (Brøndby IF -1). Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.