Kamp: Brøndby IF – Randers FC

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 2,19

Spilstop: 11. september kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Superligaens nummer to, Randers, kommer på besøg på Brøndby Stadion. Brøndby havde sidste weekend noget tiltrængt succes, da de vandt i Horsens.

Randers går dog også ind til kampen sprængfyldt med selvtillid. De har nemlig vundet deres seneste fem kampe på stribe. Det har sendt dem helt op på andenpladsen – blot ét point efter FC Nordsjælland.

En del af forklaringen på Randers’ succes er deres fremragende defensiv. Den regner vi også med kommer til at gøre sig gældende i Brøndby, hvor vi siger, at der falder under tre mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Det var en stor lettelse for Brøndby, da de sidste weekend vandt med 2-0 på CASA Arena i Horsens. Det var nemlig blot sæsonens tredje sejr på otte kampe, hvoraf man har tabt de resterende fem.

Et af Brøndbys problemer har været, at man ikke scorer nok mål. Det er på de otte kampe blevet til i alt otte mål, og kun to gange har man formået at score mere end et mål.

Nu møder man så Randers, der som nævnt har vundet deres sidste fem kampe ligakampe på stribe. Dette er tilmed sket med en samlet målscore på 8-1.

De seneste tre kampe mod Viborg, AaB og Lyngby er blevet vundet med 1-0, 1-0 og 2-0. Det siger noget om Randers’ defensive styrke.

Ser vi på alle Randers’ otte kampe, så er der kun faldet mere end to mål i to af disse. Brøndby er som nævnt ikke et hold, som har banket mål ind indtil videre i denne sæson.

Vi regner derfor med, at dette bliver endnu en lavtscorende affære.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Brøndby IF – Randers FC. Hos Marathonbet får man odds 2,19 på dette.