Dagens spilforslag – Brøndby kommer tilbage mod Hestene

Kamp: Brøndby IF – Randers FC

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 4. marts kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

En stime på seks kampe uden nederlag fik sin ende, da Brøndby i weekenden tabte med 1-0 i topopgøret mod FC Midtjylland. Dermed måtte man afgive førstepladsen til midtjyderne.

Brøndby er dog stadig blot to point efter, så nu handler det om at fortsætte de ellers gode takter og så håbe, at FC Midtjylland snubler undervejs.

Nu gælder det Randers, som efter en fremragende periode ikke har vundet deres sidste fire kampe. Vi regner med, at Brøndby hjemme mod Randers kommer tilbage på rette spor.

 

Derfor vinder Brøndby kampen

Inden kampen mod FC Midtjylland var Brøndby som nævnt fænomenalt godt kørende med 16 af 18 mulige point fra seks kampe.

Under kampen i Herning lignede da også et godt stykke tid, at Brøndby skulle forlænge deres stime uden nederlag. Kampens eneste mål faldt dog desværre for Brøndby i det 65. minut. Her kunne Marvin Schwäbe ikke holde fast i bolden efter et skud fra Evander. Denne røg derefter lige ud til netop indskiftede Gustav Isaksen, som scorede kampens eneste mål.

Et 1-0-nederlag ude til FC Midtjylland er naturligvis ikke verdens undergang for Brøndby. De stadig er blot to point efter Ulvene. Det er især offensiven med 34 mål i blot 18 kampe, som man skal sætte sin lid til inden mødet med Randers.

Randers sluttede 2020 fornemt af med sejre i deres sidste fem Superliga-kampe. De lagde da også ud med at slå bundproppen Horsens med 3-0 i 2021, men derefter har man blot hentet to point i de efterfølgende fire kampe. Her har man blandt andre mødt OB, FC Nordsjælland og AaB, som alle ligger under Randers.

Sæsonens første møde mellem holdene endte med en 2-1-sejr til Brøndby i Randers. Vi mener, at det holdenes form taget i betragtning mest af alt lugter af en sejr til hjemmeholdet på Brøndby Stadion.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF slår Randers FC. Hos Onside Betting får man odds 1,9o på dette væddemål.