Kamp: Brøndby IF – Lyon

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,69

Spilstop: 25. november kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Lyon har allerede gjort arbejdet færdigt i Europa Leagues Gruppe A. Franskmændene er sikre på at vinde gruppen, når de går på banen på Brøndby Stadion.

Brøndby skal til gengæld bruge tre point, hvis de skal holde håbet om avancement i live. Vi regner med, at det bliver en tæt kamp, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen i løbet af aftenen.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndby er flyvende i Superligaen. De forsvarende dansk mestre har ikke tabt deres seneste syv kampe, hvoraf de har vundet de sidste seks.

De har hårdt brug for at få overført den form til Europa League. Her har Niels Frederiksens tropper nemlig fortsat deres første sejr til gode i Gruppe A. Det er blevet til to uafgjorte og to nederlag.

Hvis de slår Lyon venter en potentiel skæbnekamp ude mod Sparta Prag. Som nævnt har Brøndby den fordel, at Lyon intet har at spille for, da de med to kampe igen har otte point ned til nummer to.

Dermed kan Brøndby håbe, at de retter fokus mod weekendens store kamp mod Marseille i Ligue 1. Lyon har i deres seneste seks kampe blot hentet otte af 18 point.

Senest blev de rundbarberet af Rennes med hele 4-1. To kampe for inden tabte de med 3-2 til Nice. Det gør, at Lyon ligger på niendepladsen – 18 point efter PSG på førstepladsen. Tre point mod Marseille vil dog bringe Lyon tættere på de europæiske pladser.

 

Kampens manglede vigtighed for Lyon kombineret med Brøndbys fremragende form gør, at vi har tiltro til, at københavnerne som minimum kommer på tavlen. Vi mener dog også, at Lyon har nok kvalitet til også at få scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Brøndby IF og Lyon. Hos Marathonbet får man odds 1,69 på dette.