Dagens spilforslag – Sikker Brøndby-sejr mod Lyngby

Kamp: Brøndby IF  – Lyngby

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen med mindst to mål (Brøndby -1)

Odds: 2,15

Spilstop: 30. november kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter en skidt stime på tre nederlag i streg lader Brøndby til at være kommet tilbage på rette spor med to sejre i de sidste to runder. Nu gælder det Lyngby hjemme på Brøndby Stadion. De Kongeblå har efter ni runder fortsat sæsonens første sejr til gode. Det er dermed svært at forestille sig, at denne skulle komme mod et Brøndby-hold, som netop har slået OB og Vejle.

 

Derfor vinder Brøndby med minimum to mål

En af forklaringerne på Lyngbys ringe start på sæson har været deres store problemer i forsvaret. De har nemlig lukket hele 20 mål ind i de første ni kampe, hvilket er flest af alle hold i ligaen. Samtidig har man blot scoret ni. Her er det blot Horsens, som har gjort det ringere.

Netop Horsens var Lyngbys modstander i sidste spillerunde. Her havde man altså en oplagt mulighed for på hjemmebane at hente sæsonens første sejr i Superligaen. Det glippede dog, da kampen sluttede 1-1. Lyngby var bagud, men Victor Torp udlignede ti minutter før halvlegen på et frispark, som så en anelse tyndt ud.

Brøndby har formået at vinde deres seneste to kampe med to mål. Først slog man OB med 3-1 og derefter blev Vejle nedlagt med 2-0 på udebane. Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre var involverede i fire af fem af disse mål. De scorede nemlig begge et i hver kamp og lagde desuden også op til et hver.

Brøndby har sammen med fire andre hold i ligaen scoret 17 mål i denne sæson, hvilket er flest og altså hele otte mere end Lyngby. Dermed er Brøndby ikke overraskende storfavorit til at vinde denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby slår Lyngby med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette væddemål.